dobroge.tv

Live

A început cursa după puncte

17 februarie 2023
Publicitate

Calificată deja în play-off-ul Superligii, Farul Constanța și-a fixat acum alt obiectiv pentru etapele rămase de disputat din sezonul regulat. „Marinarii” vor să obțină cât mai multe puncte înaintea ultimei faze a campionatului, mai ales ca acestea urmează să se înjumătățească. Iar prima ocazie o au sâmbătă seară, când la Ovidiu vine Petrolul Ploiești, formație care speră și ea la play-off.

Jucătorii Farului au uitat deja pasul greșit făcut în runda trecută, contra lui FC Argeș, și vor să își ia revanșa în fața suporterilor chiar din acest weekend, când este programată confruntarea cu Petrolul Ploiești. Calificați deja și matematic în play-off-ul campionatului, „marinarii” și-au fixat acum ca obiectiv pentru etapele rămase de disputat acumularea de cât mai multe puncte în clasament. Și asta pentru a avea un avantaj în lupta pentru titlu, în condițiile în care acestea se vor înjumătăți. De partea cealaltă, ploieștenii vin și ei cu gândul la cele trei puncte puse în joc, pentru a rămâne un cursa pentru un loc în play-off.

Obiectivul nostru e să luăm cât mai multe puncte din ultimele meciuri din campionat, să intrăm în play-off cu prima șansă”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

Știu că o să ne aștepte un meci dificil, dar jucăm acasă, ne gândim la cele trei puncte, ne dorim victoria, vrem să câștigăm și sper să reușim un meci foarte bun. Și când zic un meci foarte bun, să încercăm să ne impunem și să dominăm ritmul și intensitatea jocului. Până să înceapă play-off-ul vrem să avem cele mai multe victorii din toate echipele și atunci, eu zic că dacă o să avem cele mai multe victorii o să avem și cele mai multe puncte, așa că o să rămânem acolo. Deocamdată lucrurile merg bine, sperăm să avem aceeași linie pe care am avut-o până în momentul de față pentru că linia noastră de când a început campionatul și până în momentul de față, în 2023, e foarte bună”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea etapei cu numărul 26 a Superligii, Farul Constanța este lider, cu 52 de puncte. De partea cealaltă, Petrolul este pe locul 7, cu 33 de puncte, la patru lungimi de ultimul loc de play-off, ocupat acum de Sepsi.

Farul Constanța – Petrolul Ploiești este programat să se joace sâmbătă seară, pe arena centrală a Academiei Hagi de la Ovidiu, cu începere de la ora 20.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233