dobroge.tv

Live

„Gladiatorii” au luptat eroic pentru finală

14 februarie 2023
Publicitate

Aventura CSM-ului în Cupa României s-a încheiat seara trecută în semifinale. Încurajați de o sală arhiplină, „gladiatorii din Tomis” au luptat până la ultimul strop de energie, însă au trebuit să se recunoască învinși la final de CSM Oradea. 81 la 73 a fost scorul final între cele două formații, urmând ca ardelenii să joace mâine cu trofeul pe masă contra celor de la U BT Cluj.

După ce a produs șocul sferturilor de finală și a învins pe Rapid București după două reprize de prelungiri, CSM Constanța a părut că are șansa de a face pasul chiar în finala Final 8-ului Cupei României la baschet masculin. Astfel, contrar meciului din campionat, primele două sferturi au fost foarte echilibrate, însă CSM Oradea a intrat la cabine cu avans de un punct, scor 39 la 38.

În actul secund, încurajați frenetic de suporterii din tribunele Sălii Sporturilor „Simona Amânar”, elevii pregătiți de Alexandru Olteanu au continuat să lupte de la egal la egal cu mult mai titrații lor adversari. Efortul depus și-a spus cuvântul pe final, astfel că victoria a revenit celor de la CSM Oradea, cu 81 la 73.

Da, sunt fericit că am făcut un meci curajos, am reușit să ne ridicăm oarecum la nivelul lor. În sfertul trei experiența superioară s-a văzut, au reușit să își pună în valoare punctele lor forte și cred că acolo s-a decis totul. Am mai zis-o, nu am mai văzut treaba aceasta în Sala Sporturilor de 17 ani. Pentru public am o singură chestie de spus: wow. Nu am cuvinte, ceva spectaculos, pentru Constanța în primul rând și cred că merităm ca echipă să-i facem fericiți, să-i facem să vină mereu la sală”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor CSM Constanța.

În urma rezultatelor înregistrate în semifinalele de luni, ultimul act al Cupei României la baschet masculin se va disputa între CSM CSU Oradea și U BT Cluj, aceasta din urmă trecând cu 88 la 64 de SCM U Craiova. Marea finală este programată să se dispute miercuri, de la ora 19.00, tot în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233