dobroge.tv

Live

Au pierdut pe mâna lor

10 februarie 2023
Publicitate

CSM Constanța a ratat ocazia de a se apropia de podiumul clasamentului în Top 10-ul Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii din Tomis“ au cedat aseară, pe teren propriu, contra celor de la FC Argeș Pitești, cu scorul de 90 la 84. La pauză, constănțenii au intrat cu avantaj de două puncte, 46 la 44.

Victoria obținută în fața lui SCMU Craiova, în debutul celei de-a doua faze a campionatului, le-a crescut moralul baschetbaliștilor lui CSM Constanța. Încrezători în propriile forțe, dar mai ales bazându-se și pe susținerea fanilor din Sala Sporturilor, aceștia au sperat să repete succesul și contra „lanternei roșii“, FC Argeș Pitești. 

Calculele hârtiei s-au confirmat însă pe jumătate joi seară, în cadrul partidei din etapa a XX-a a campionatului. La pauza mare, avansul de pe tabelă era de doar două puncte în favoarea CSM-ului, iar soarta partidei era departe de a fi stabilită. În actul secund, oaspeții și-au crescut nivelul și au întors soarta meciului, impunându-se la final cu 90 la 84.

În urma acestui eșec, CSM Constanța se menține provizoriu pe locul șapte al clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin, cu 13 puncte. În runda următoare, care este programată pe 4 martie, „gladiatorii din Tomis“ vor evolua în Giulești, contra lui Rapid București, ocupanta locului 3.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233