dobroge.tv

Live

„Gladiatorii“ întâlnesc ultima clasată

08 februarie 2023
Publicitate

CSM Constanța are ocazia de a face încă un pas spre calificarea în play-off-ul Ligii Naționale la baschet masculin. După victoria de sâmbătă, reușită în fața lui SCMU Craiova, elevii lui Alexandru Olteanu joacă din nou în Sala Sporturilor, joi, de data aceasta contra lui FC Argeș Pitești. Înaintea acestei partide, „gladiatorii din Tomis“ sunt pe locul 7, cu 12 puncte, în timp ce oaspeții sunt pe ultimul loc, la doar o lungime distanță.

CSM Constanța a debutat cu dreptul în faza a doua a campionatului, care va decide echipele calificate în play-off. „Gladiatorii din Tomis“ au învins la Constanța, la sfârșitul săptămânii trecute, pe SCMU Craiova, după o partidă extrem de echilibrată. Acum ei au șansa să mai adune câteva puncte care să îi apropie de calificarea, în premieră, între cele mai bune echipei ale Ligii Naționale la baschet masculin. 

Joi seară, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, vine FC Argeș Pitești, ultima clasată în Top 10. În ciuda acestui aspect, constănțenii tratează cu maxima atenție partida, pentru a nu face nici un pas greșit în încercarea lor de a-și îndeplini obiectivul.

Partida, care contează pentru etapa cu numărul 20 a campionatului, este programată să aibă loc joi seară, cu începere de la ora 18. Oficialii constănțeni speră ca Sala Sporturilor „Simona Amânar“ să fie plină la startul meciului, astfel încât suporterii să fie plusul decisiv în obținerea victoriei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233