dobroge.tv

Live

Farul a revenit pe primul loc

07 februarie 2023
Publicitate

Farul Constanța a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii la fotbal. „Marinarii“ au câștigat luni seară epilogul etapei a 24-a, contra Universității Craiova, cu scorul de 2 la 1, și au depășit cu un punct campioana României, CFR Cluj. Cu șase etape rămase de disputat din sezonul regulat, constănțenii și-au asigurat deja prezența în play-off, având 21 de puncte față de FC Botoșani, formația de pe locul 7.

În absența lui Denis Alibec, suspendat pentru cumul de cartonașe, Adrian Mazilu a fost responsabilul cu golul pentru Farul Constanța. Atacantul în vârstă de doar 17 ani a primit o pasă de excepție de la Louis Munteanu și a deschis scorul după doar șase minute de joc. 

După o jumătate de oră de joc, Arlauskis, portarul oltenilor, a avut o reacție de neînțeles și a provocat un penalty. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranță de căpitanul Ionuț Larie, care a stabilit astfel scorul pauzei. 

După revenirea de la cabine, contrar cursului jocului, oaspeții au redus din diferență în minutul 58. Din acel moment, „marinarii“ au făcut pasul în spate și au trecut la conservarea avantajului de pe tabelă. Această strategie era să îi coste în finalul meciului, însă Aioani a reținut balonul trimis de Koljic. S-a încheiat 2-1 pentru Farul, care a obținut cea de a 15-a victorie din acest sezon și a revenit pe primul loc al clasamentului.

După ce a întâlnit în acest început de an cele mai bune formații din Superligă, „marinarii“ vor avea acum parte și de un adversar mai accesibil. În runda următoare, Farul va evolua duminică în deplasare, pe terenul lui FC Argeș Pitești. Formația din Trivale este doar pe locul 13 al clasamentului, cu 25 de puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233