dobroge.tv

Live

Farul poate reveni pe primul loc

06 februarie 2023
Publicitate

Farul Constanța are șansa de a reveni pe primul loc în clasamentul Superligii. Formația de pe litoral joacă în această seară, de la ora 20, cu Universitatea Craiova, iar „marinarii“ vor să profite de pasul greșit făcut de campioana României. Înaintea epilogului etapei a 24-a, Farul este pe locul doi, la două lungimi în spatele lui CFR Cluj, care a pierdut aseară contra FCSB-ului.

Arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu va găzdui luni seară epilogul etapei cu numărul 24 din Superligă. După derby-urile cu CFR Cluj și FCSB, „marinarii“ încheie seria meciurilor de foc din acest început cu o nouă confruntare dificilă, contra Universității Craiova. Cele două echipe sunt despărțite de șapte puncte, însă au același obiectiv: calificarea în play-off-ul campionatului. Pentru „marinari“ însă, un succes i-ar readuce pe primul loc al clasamentului, în condițiile în care campioana României, CFR Cluj, a pierdut aseară confruntarea din Gruia, cu FCSB.

Marele absent al partidei cu Universitatea Craiova este Denis Alibec, care este suspendat după meciul cu FCSB. În aceste condiții, atacul „marinarilor“ se va baza pe evoluția lui Loius Munteanu.

Partida dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova, din runda cu numărul 24 a Superligii, este programată să înceapă la ora 20.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233