dobroge.tv

Live

„Marinarii”, gata să învingă campioana

19 ianuarie 2023
Publicitate

Farul Constanța a intrat în linie dreaptă cu pregătirea reluării meciurilor din Superligă. „Marinarii” întâlnesc luni seară, la Ovidiu, campioana ultimilor ani, CFR Cluj, într-o partidă care poate decide lupta pentru primul loc în clasament. După două săptămâni de pregătire centralizată la Ovidiu, elevii lui Gheorghe Hagi sunt hotărâți să își asigure în cel mai scurt timp prezența în play-off-ul Superligii, pentru ca apoi să înceapă să se gândească la lupta pentru titlu.

Pauza competițională în Superliga de fotbal se apropie de sfârșit, iar jucătorii Farului se gândesc numai la primul meci oficial din 2023, cu CFR Cluj. Ultimele două săptămâni au foarte încărcate pentru „marinari”, cu câte două antrenamente pe zi, dar și două partide de verificare disputate în compania lui FC Argeș Pitești și a bulgarilor de la Cerno More Varna.

„A fost un cantonament reușit, în opinia mea. Două meciuri de pregătire interesante, o victorie cu Argeș și o înfrângere cu redutabilii adversari ai noștri Cerno More, dar cred că am luat și lucrurile pozitive din acest meci și vom încerca să ne punem la punct în ultimele zile pentru primul meci din acest sezon”, a declarat Carlo Casap, Farul Constanța.

Atacantul Farului a vorbit și despre presiunea pe care o resimte din postura de lider al clasamentului, alături de colegii săi.

Bineînțeles că sună frumos și se vede frumos de acolo de sus, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Urmează niște meciuri foarte importante. Sperăm să scoatem maxim de puncte cam din toate etapele și când vom intra în play-off să fim pregătiți să ne batem acolo sus”, a mai declarat Carlo Casap, Farul Constanța.

Chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj, la ultimul antrenament de la Ovidiu, Carlo Casap a fost protagonistul unei faze extrem de spectaculoase, pe care speră să o repete și luni.

Partida dintre Farul Constanța și CFR Cluj, din etapa a XXII-a a Superligii, se joacă luni seară, de la ora 21.00, pe arena centrală a Academiei Hagi de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233