dobroge.tv

Live

Continuă meciuri de foc pentru CSM Constanța

19 ianuarie 2023
Publicitate

CSM Constanța are parte de un început de an în care dă piept cu cei puternici adversari din campionat. După ce a întâlnit liderul și vicecampioana României, formația de pe litoral înfruntă sâmbătă, pe teren propriu, a doua clasată în Conferința B a Ligii Naționale, OHMA Timișoara. În tur, bănățenii s-au impus după o repriză de prelungiri.

CSM Constanța a avut parte de o misiune aproape imposibilă pe terenul celor de la CSO Voluntari. După înfrângerea suferită la sfârșitul săptămânii trecute în fața liderului CSU Oradea, „gladiatorii” de la malul mării au înfruntat vicecampioana României, însă nici de această dată șansele nu au fost de partea lor.

Gazdele s-au aflat în permanență la conducerea ostilităților din teren, forțând de fiecare dată suficient cât să câștige sfertul. S-a încheiat 84 la 65 pentru ilfoveni, care continuă lupta cu Dinamo București și CSM Galați pentru a treia treaptă a podiumului, toate trei aflându-se la egalitate de puncte.

De partea cealaltă, în urma acestui eșec, constănțenii se mențin pe locul șase, cu 20 de puncte, însă și cu un meci mai puțin disputat față echipele aflate deasupra în clasament.

Pentru CSM Constanța urmează la sfârșitul acestei săptămâni o nouă partidă grea, contra celor de la OHMA Timișoara, ocupanta locului doi în clasamentul Conferinței B a Ligii Naționale. În turul campionatului, bănățenii s-au impus pe teren propriu după disputarea unei reprize suplimentare de departajare.

Partida, care contează pentru etapa a 17-a, este programată să aibă loc sâmbătă seară, în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, cu începere de la ora 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233