dobroge.tv

Live

Mișcări de trupe la Farul

11 ianuarie 2023
Publicitate

La fel ca și în vara anului trecut, Farul Constanța se dovedește a fi una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această iarnă. Șase jucători au părăsit corabia „marinarilor“, iar în locul lor Hagi a adus trei fotbaliști. „Regele“ nu exclude însă ca în perioada următoare să mai aibă loc unele schimbări la nivelul lotului.

Preocupat în permanență de bugetul echipei, Gheorghe Hagi se dovedește a fi și în această iarnă foarte chibzuit când vine vorba de transferuri. Chiar dacă a renunțat la șase jucători și a transferat trei, vistieria Farului Constanța a rămas neatinsă. Și asta pentru că toți cei care au plecat până acum au făcut-o după ce li s-au reziliat angajamentele pe cale amiabilă, iar cei trei jucători nou veniți au fost fotbaliști liberi de contract. 

Chiar și așa, „Regele“ nu exclude varianta unor noi mișcări de trupe. Obișnuit să vândă periodic pentru a-și rotunji bugetul, Hagi a anunțat că jucătorii săi nu duc lipsă de oferte. Cei mai doriți fotbaliști din lotul Farului sunt Denis Alibec și Alexi Pitu.

Perioada de transferuri din această iarnă în Superliga României de fotbal se va desfășura între 17 ianuarie și 13 februarie 2023.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233