dobroge.tv

Live

''Marinarii'' au început antrenamentele

05 ianuarie 2023
Publicitate

S-a terminat vacanța la Farul Constanța! „Marinarii“ au făcut aseară primul antrenament din acest an și sunt deciși să facă totul pentru a rămâne în lupta pentru titlu în acest sezon. Printre ei se numără si lituanianul Baravykas și Nicolas Popescu, care s-au alăturat lotului în această iarnă.

Fotbaliștii de la Farul Constanța s-au reunit ieri la Baza sportivă de la Ovidiu după vacanța de iarnă. Componenții lotului au efectuat vizita medicală și au participat la primul antrenament din acest an sub conducerea managerului tehnic Gheorghe Hagi. În ultimele trei săptămâni, conducerea clubului Farul a renunțat pe cale amiabilă la cinci jucători și a adus în loc alți trei: brazilianul Mateus Barbosa, lituanianul Rolandas Baravykas și Nicolas Popescu, fiul președintelui Gheorghe Popescu, care revine la echipă după nici o jumătate de an și o experiență nefericită la FC Voluntari.

În scurta perioadă petrecută la Vountari mijlocașul a apucat să evolueze doar în patru partide, departe de calculele pe care și le făcuse înainte de plecarea de la Farul.

Alături de Popescu s-a aflat și lituanianul Rolandas Baravykas, care are însă de tras pentru a reveni la o formă adecvată și apoi să lupte pentru un loc de titular.

“Am jucat ultima dată pentru echipa națională după ce am rupt contractul cu Universitatea Cluj. De atunci m-am antrenat în țara mea natală cu o echipă din orașul în care m-am născut. Asta până în decembrie, când s-a intrat în vacanță. În primul rând, sunt foarte bucuros că mă aflu aici. Este o oportunitate pentru mine. Când am primit oferta de a juca aici am fost foarte fericit. Chiar și acum sunt, deși poate nu sunt chiar atât de expresiv, de în sinea mea este foarte multă fericire”, a declarat Rolandas Baravykas, Farul Constanța.

Farul va efectua întreaga perioadă de pregătire la Baza Sportivă a Academiei Hagi, iar pe 14 ianuarie va disputa un meci amical, pe teren propriu, cu CernoMore Varna. Prima partidă oficială a anului va avea loc la 23 ianuarie, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu CFR Cluj, în etapa a 22-a din Superligă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233