dobroge.tv

Live

S-au reunit ''marinarii''

04 ianuarie 2023
Publicitate

După aproape trei săptămâni de pauză Gheorghe Hagi a sunat adunarea la Farul. 21 de fotbaliști au participat în această dimineață la reunirea lotului, prilej cu care au efectuat și obișnuita vizită medicală. Printre ei s-au numărat și două dintre cele trei achiziții din această iarnă. După amiază aceștia au trecut pe terenul de antrenament, unde au făcut primele mișcări din 2023. Pe 14 ianuarie „marinarii“ au programat un meci amical contra bulgarilor de la Cerno More Varna.

În frunte cu căpitanul Ionuț Larie, 21 de jucători ai Farului s-au trezit de la primele ore ale dimineții pentru a participa la reunirea lotului și tradiționala vizită medicală de la început de an. Printre aceștia s-au numărat și două dintre cele trei achiziții făcute de marinari în această iarnă, lituanianul Rolandas Baravykas și mijlocașul Nicolas Popescu. SIngurul absent a fost brazilianul Mateus Santos, care a revenit în România abia în această după amiază.

Astfel, dacă despre ultimii doi se știa încă de zilele trecute, transferul lui Baravykas a surprins pe toată lumea. În vârstă de 27 de ani, el este component al naționalei Lituaniei, pentru care a evoluat deja în 32 de meciuri. Are în palmares o Supercupă a Lituaniei castigată cu Zalgiris Vilnius. El a venit la Farul din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Universitatea Cluj la începutul lunii septembrie a anului trecut. 

În paralel cu achizițiile a crescut însă și numărul plecărilor. Ultimul adăugat pe listă este francezul Jeremy Corinus, cu care s-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Transferat la începutul lunii mai a anului trecut la Farul, Jeremy Corinus a evoluat în numai șase meciuri în tricoul alb-albastru. 

Farul va efectua întreaga perioadă de pregătire la Baza Sportivă a Academiei Hagi, iar pe 14 ianuarie este stabilit și un prim meci amical, pe teren propriu cu CernoMore Varna. Primul meci oficial al anului va avea loc la 23 ianuarie, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu CFR Cluj, în etapa a 22-a din Superligă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233