dobroge.tv

Live

„Marinarii”, cu gândul la fani

26 decembrie 2022
Publicitate

În prag de sărbători, fotbaliștii Farului n-au uitat de cei care le-au fost alături necondiționat, atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare. În frunte cu Denis Alibec, „marinarii” le-au transmis fanilor constănțeni mesajele lor de Crăciun.

„Sărbători fericite, să fie sănătoși și să fie în număr cât mai mare alături de noi”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

„Le doresc, în primul rând, să aibă sănătate și să ne susțină așa cum o fac și acum pentru că îi simțim tot timpul alături de noi și pentru mine este o mare satisfacție să aud tribunele strigând ‹‹Farul Constanța!››”, a declarat Dragoș Nedelcu, Farul Constanța.

„Le doresc sărbători fericite, multă sănătate și să fie tot timpul alături de noi pentru că contează foarte mult acest lucru. Și lucrul acesta face ca noi să fim pe primul loc și ne ajută foarte mult”, a declarat Andrei Artean, Farul Constanța.

„Sărbătorile de iarnă să le aducă multă bucurie, să se încălzească în familie și să vină cu bateriile încărcate alături de noi când va începe anul nou și vom începe meciurile. Să ne bucurăm la sfârșitul fiecărui meci împreună pe stadion și să strigăm împreună ‹‹Hai, Farul!››”, a declarat Carlo Casap, Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233