dobroge.tv

Live

Artean visează la titlul de campion

23 decembrie 2022
Publicitate

Venit în urmă cu aproape cinci ani la Constanța, Andrei Artean are parte de un sezon de excepție sub comanda lui Gheorghe Hagi. Mijlocașul evoluează constant în formația Farului, iar în această vară și-a prelungit contractul pentru încă două sezoane. Aflat pe primul loc în clasamentul Superligii el își dorește ca la vară să își treacă în palmares și primul titlu de campion al României.

Andrei Artean este unul dintre jucătorii importanți ai lui Gheorghe Hagi din acest sezon. Mijlocașul defensiv a evoluat în toate partidele din această ediție de campionat și și-a trecut în cont inclusiv două goluri și o pasă decisivă. Mai mult decât atât, în semn de apreciere, lui i-a fost prelungit contractul cu încă două sezoane în vara acestui an.

Noi credeam în acest grup pe care l-a format mister în vară, ne-a promis că va face un grup mai bun decât anul trecut. Rezultatele îi dau dreptate, suntem pe primul loc. Ne bucură lucrul acesta, sperăm să rămânem în continuare acolo și să facem jocuri cât mai bune. Cu siguranță fiecare meci este greu, în iarnă când ne vor reîntoarce vom avea o perioadă în care vom avea meciuri cu primele clasate. Cum am spus, fiecare meci e greu, toate echipele sunt bune anul acesta. Sperăm să ne consolidăm cât mai repede poziția în play-off, în primul rând să adunăm punctele necesare pentru a intra acolo și după aceea vom vedea ce vom face acolo.

Dacă mi-am prelungit contractul de două ori, cred că mă simt bine. Fac cinci ani în vară, am mai semnat încă doi ani, deci șapte ani de contract, sper să pot să-i duc la capăt. Mă simt foarte bine, mă simt respectat și lucrul acesta m-a făcut să semnez și prelungirea contractului și pot spune că mă simt bine”, a declarat Andrei Artean, Farul Constanța.

Alături de Artean, Carlo Casap speră să revină și el la forma care l-a făcut la un moment dat unul dintre cei mai buni jucători ai Academiei Gheorghe Hagi. Din păcate, accidentările l-au scos din circuit pentru o lungă perioadă de timp, însă acum a revenit în lot și speră să își câștige și un loc de titular.

Având în vedere anii precedenți, eu cred că anul 2022 este un an bun. Am revenit pe teren în cât mai multe apariții. Mă bucur foarte mult și sper ca în continuare să fiu cât mai des pe teren pentru că mai am multe de arătat și îmi este dor să joc cât mai mult.

Cum am mai spus de multe ori, am crescut în Academie, avem o mentalitate de învingători, suntem obișnuiți să câștigăm campionate, cel puțin eu am câștigat la toate grupele de juniori, la seniori, de asemenea, am fost în echipa aceea când am câștigat Campionatul și nu mă surprinde nimic. Avem un grup foarte unit, jucători foarte buni și ne vom lupta până la capăt să terminăm acolo sus. Mă gândesc tot timpul ca anul care vine să fie mai bun decât cel precedent și sper să facem lucruri mărețe și să ne bucurăm în vară”, a declarat Carlo Casap, Farul Constanța.

Farul Constanța a încheiat anul pe primul loc în Superligă, cu 45 de puncte obținute în 21 de etape. De asemenea, „marinarii” au cel mai bun atac din campionat, cu 42 de goluri marcate, și a doua cea bună defensivă, cu doar 19 goluri primite.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233