dobroge.tv

Live

Un sezon pe muchie de cuțit

23 decembrie 2022
Publicitate

Primul an de existență al Clubului Sportiv Municipal poate aduce și o performanță care să aducă aminte de vremurile bune ale HCM-ului, din urmă cu aproape zece ani. Echipa de handbal masculin a încheiat anul pe locul al doilea în Liga Zimbrilor după o primă jumătate a sezonului interzisă cardiacilor și speră să se mențină pe această poziție și după ultima etapă.

Mi-e teamă și trăiesc cu emoție orice minut, orice minge, orice situație, orice fază pentru că sincer, nici noroc nu am avut deloc anul ăsta. Este incredibil ce goluri am putut să luăm în ultima secundă și m-am gândit că și Universul este contra noastră. Dar până la urmă e bine când totul se termină cu bine și când stăm în vestiar să bem o bere să ne putem privi în ochi și să fim fericiți de munca pe care o depunem și să facem constănțenii fericiși pentru că, ați văzut, a fost sala aproape plină și din ce în ce vin mai mulți la meci. Le-am explicat ‹‹Dacă vreți să jucăm ca pe vremuri, cu sala arhiplină, trebuie să dați absolut totul pe teren și atunci lumea vă va iubi. Și dacă câștigi și dacă pierzi››.

Gândiți-vă că noi am luat medaliile pe toate planurile în vară când s-a terminat sezonul competițional, la finalul lui mai și pe banca de rezervă erau doar jucători din Academia proprie. Eu dacă eram antrenor la Baia Mare și la Steaua și pierdeam cu.. hai să spunem că au jucat seniorii, dar când trebuia să bag în teren băgam un junior, contra juniorii Constanței, era grav. Ceea ce am reușit să facem cu ce echipă am rămas noi în vară a fost un miracol din punctul meu de vedere. Ok, Supercupa s-a câștigat la început de sezon, dar am luat locul 3 și în Campionat și în Cupă la o jumătate de secundă de locul 2 cu 9 băieți, ceea ce e extraordinar”, a declarat George Buricea, antrenor CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233