dobroge.tv

Live

CSM Constanța și-a răsplătit campionii

20 decembrie 2022
Publicitate

A fost atmosferă de sărbătoare seara trecută în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța. Sute de sportivi, antrenori, conducători, dar și foarte mulți invitați, au luat parte la prima gală a sportului constănțean organizată de CSM Constanța. Cu acest prilej, cei mai de seamă reprezentanți ai secțiilor clubului au fost răsplătiți pentru performanțele obținute în primul an de existență al său. În sens de recunoștință, ei au promis că în 2023 vor aduce și mai multe trofee în vitrina clubului constănțean.

Zeci de sportivi și antrenori, conducători de club și de structuri sportive, sponsori și susținători au participat luni seară la prima gală a sportului constănțean organizată de CSM Constanța, la un an de la înființarea clubului. Cu această ocazie au fost premiați cei mai performanți sportivi care au adus primele trofee în vitrina clubului constănțean, punându-și astfel amprenta asupra sportului de la malul mării. Rând pe rând, sportivii și antrenorii de la cele 19 secții ale clubului au urcat pe scenă, în aplauzele celor prezenți la Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

A fost un an plin de realizări, plin de performanță pentru noi. Mă bucur foarte tare că am reușit toate aceste performanțe, că am reușit să stabilim o strategie și o direcție a sportului constănțean și iată că rezultatele au apărut foarte foarte repede și urmează să tot avem realizări împreună. Avem de toate. De la medalii naționale până la medalii internaționale, avem medaliați europeni, avem medaliați la campionatele mondiale. Lucrurile au mers foarte bine pentru noi, atât la sporturile de echipă, cât și la sporturile individuale”, a declarat Andrei Talpeș, director general CSM Constanța.

Superlativele anului au fost medaliile obținute în competițiile internaționale, precum titlul continental al pugilistei Amalia Niță, declarată cea mai valoroasă sportivă a Campionatelor Europene de Box pentru juniori de la Montesilvano, medaliile de aur obținute de Elena Zaharia și Camelia Mitrofan la Campionatele Europene U21 de Tenis de Masă și medaliile de bronz obținute de fetele noastre cu echipele U19 și U15 ale României la recentele Campionate Mondiale din Tunisia.

A fost un an cu suișuri și coborâșuri pentru mine. Am avut multe rezultate bune, multe medalii frumoase, la Europenele de U21 anul acesta am câștigat titlul de campioană. Acum am venit de la mondialele din Tunisia, locul 3 cu echipa și trei locuri de locul 5. Suntem foarte fericiți, eu sunt foarte fericită și mă bucur foarte mult să mă aflu aici”, a declarat Elena Zaharia, CSM Constanța.

Mi-a plăcut foarte mult acest an. Am avut un noroc foarte mare și îmi doresc să îl am pe Dumnezeu aproape în fiecare an. În 2023 o să trec la seniorat și îmi doresc să țin aceste rezultate pe parcursul anilor și să fiu din ce în ce mai bună”, a declarat Sabrina Voinea, CSM Constanța.

De asemenea, pe podium au urcat și sportivii secției paralimpice a clubului, medaliați în competițiile naționale de tenis de masă, precum și atleta veterană Veronica Negreanu, campioană națională la +90 de ani, un exemplu de dedicare și determinare pentru toți sportivii clubului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233