dobroge.tv

Live

Farul a încheiat anul cu o remiză

19 decembrie 2022
Publicitate

Farul Constanța este în pericol să piardă primul loc în Superligă chiar după ultimul meci oficial din 2022. „Marinarii” au obținut doar o remiză pe terenul lui Voluntari, în etapa cu numărul 21, și mai au doar un punct avans față de principala urmăritoare, CFR Cluj. Ardelenii mai însă de disputat o partidă, marți seară, contra lui Hermannstadt.

Farul Constanța n-are deloc un sfârșit de an favorabil. „Marinarii” au doar patru puncte obținute în această lună, din nouă posibile, și riscă să piardă primul loc în clasament chiar la sfârșitul anul. După înfrângerea categorică suferită în fața lui Hermannstadt, formația pregătită de Gheorghe Hagi a părut că își poate lua revanșa în meciul cu Voluntari.

„Constănțenii” au deschis scorul încă din minutul 3, după golul lui Băluță, iar victoria se întrezărea la orizont. Aceștia au cedat însă inițiativa gazdelor, care au început să amenințe poarta lui Aioani. După câteva ocazii ratate, ilfovenii au dat lovitura în finalul partidei, după un fault făcut de Sîrbu în propriul careu. Nemec (Nemeț) a înscris de la punctul cu var și a stabilit scorul final, 1-1.

În urma acestui rezultat, Farul încheie anul cu 45 de puncte după 21 de etape jucate, și așteaptă deznodământul meciului dintre CFR Cluj și FC Botoșani ca să afle locul pe care va intra în 2023.

„Puteam să câștigăm, ei puteau să câștige, dar până la urmă s-a terminat egal. Și noi am avut ocaziile noastre și noi am avut momentele noastre și ei au avut momentele lor. Ne-am lăsat dominați în repriza a doua, au condus ritmul jocului, lucru care nu mi-a plăcut, din păcate, dar asta e. S-a mai întâmplat. Am vorbit cu ei în vestiar, o să reflectăm în pauza asta. Vine foarte bine pentru noi pentru că ultima săptămână, din păcate, nu am arătat așa bine cum am arătat cu Botoșani și cu CFR. Probabil erau în vacanță, dar la anul o să încercăm să evaluăm și să facem lucrurile așa cum trebuie și să încercăm să fim cei care am fost înainte, care dominam și dădeam ritmul jocului foarte bun, reactiv negativ și pozitiv, pe tranziție, care noi am fost cei mai buni din România și cred că încă suntem că avem vreo 20 de goluri sau 17 goluri marcate din lucrul acesta. Știam să jucăm fotbal, dar astăzi parcă l-am uitat. Mai ales după gol, după 1-0”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După partida cu Voluntari, „marinarii” au intrat într-o scurtă pauză de iarnă, urmând ca anul 2023 să debuteze cu un meci foarte important. Farul va juca pe teren propriu cu CFR Cluj în cadrul etapei a XXII-a.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233