dobroge.tv

Live

CUPA MONADIALĂ 2022. Croaţia a câștigat bronzul după ce a învins selecţionata Marocului

CUPA MONADIALĂ 2022. Croaţia a câștigat bronzul după ce a învins selecţionata Marocului
17 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Reprezentativa Croaţiei a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (2-1), selecţionata Marocului, şi a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială din Qatar.

Meciul de pe Khalifa International Stadium a început cu greşeala lui Bounou, care a fost aproape de autogol în minutul 3 şi a continuat cu golul lui Gvardiol, cap la o recentrare, tot cu capul, reuşită de Perisic. 1-0 pentru Croaţia în minutul 7, un avantaj de care europenii nu s-au putut bucura foarte mult timp. În minutul 9, Achraf Dari a profitat de respingerea greşită a lui Majer şi a egalat. Au urmat ocaziile lui Modric şi En Nesyri, pentru ca în minutul 42 croaţii să preia conducerea. Şut senzaţional al lui Orsic şi gol de generic pentru 2-1 la pauză, scrie news.ro.

Partea secundă a fost mai calmă. Livakovic a intervenit foarte bine în faţa lui En Nesyri, în minutul 75, iar ambele echipe au cerut câte un penalti – croaţii la contactul dintre Amrabat şi Gvardiol, iar marocanii la duelul lui Hakimi cu Petkovic. Kovacici a şutat pe lângă poartă în minutul 87, când a trecut uşor de Hakimi, şi Croaţia a învins cu 2-1, câştigând medalia de bronz a Cupei Mondiale din Qatar, potrivit sursei citate.

Este pentru a doua oară în istorie când Croaţia se clasează pe locul trei la Cupa Mondială, după ediţia din 1998.

CROAŢIA: Livakovic - Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Perisic - Modric, Kovacic – Majer (Pasalic 66), Kramaric (Vlasic 61), Orsic (Jakic 80+5) – Livaja (Petkovic 66). SELECŢIONER: Zlatko Dalić

MAROC: Bounou - Hakimi, Dari (Benoun 64), El Yamiq (Amallah 66), Attiat-Allah - El Khannouss (Ounahi 56), Amrabat, Sabiri (Chair 46) - Ziyech, En Nesyri, Boufal (Zaroury 64). SELECŢIONER: Walid Regragui

Cartonaşe galbene: Ounahi 69, Amallah 84

Arbitru: Abdulrahman Al-Jassim – Taleb Al-Marri, Saoud Al-Maqaleh (toţi din Qatar) – Raphael Claus (Brazilia)

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233