dobroge.tv

Live

''Centura albă'' încheie sezonul de judo

16 decembrie 2022
Publicitate

Constanța redevine la sfârșitul acestei săptămâni capitala judo-ului juvenil din România. Duminică, la Sala de sport a Liceului cu program sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța are loc Cupa „Centura albă“ dedicată practicanților de la categoria sub 12 ani. Cu această ocazie se va încheia și proiectul „Judo - sport și educație”, demarat în vara acestui an de Clubul Sportiv Pantheon Constanța. Cu această ocazie, aproximativ 150 de tineri practicanți ai judo-ului se vor lupta pe tatami pentru medalii și supremație.

La sfârșitul acestei săptămâni se încheie în mod oficial sezonul de judo la Constanța deschis prin proiectul „Judo - sport și educație”, demarat la mijlocul acestui an. În acest sens, duminică va fi organizată cea de-a doua acțiune a proiectului, respectiv Cupa „Centura albă“. 

Cu acest prilej, aproximativ 150 de tineri sportivi, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, băieți și fete, se vor lupta pe tatami pentru cele mai înalte trepte ale podiumului. Aceștia provin din zona de sud-est a României, din județele Constanța, Tulcea și Brăila, și se vor întrece conform vârstei și regulamentului competiției coroborat cu regulamentul Federației Române de Judo

Potrivit calendarului, întrecerea va avea loc duminică, de la ora 10, în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța.

Proiectul „Judo - sport și educație” a debutat pe 4 septembrie 2022 cu acțiunea CUPA TOMIS LA JUDO la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța. El are drept obiectiv îmbunătățirea calității vieţii populației tinere, venind cu soluții practice de îmbunătațire a sănătății fizice și psihice, prin activităţi fizice de practicare a sportului în general. 

Proiectul „Judo - sport și educație” este organizat de Clubul Sportiv Pantheon Constanța cu finanțare din partea Primăriei Municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233