dobroge.tv

Live

''Marinarii'' le promit fanilor revanșa

15 decembrie 2022
Publicitate

Jucătorii Farului vor să se revanșeze în fața propriilor suporteri după înfrângerea categorică suferită la Sibiu. Scorul de 4-0, dar mai ales atitudinea arătată în teren, au făcut ca „marinarii“ să pară o echipă de pluton și nicidecum una care se luptă pentru titlu. Liderii vestiarului farist, Denis Alibec și căpitanul Ionuț Larie, promit însă o evouție bună și un rezultat pe măsură vineri seară, contra lui FC Voluntari, care să le asigure primul loc în clasamentul Superligii la finalul anului.

Chiar dacă au trecut peste înfrângerea categorică suferită la Sibiu la sfârșitul săptămânii trecute, jucătorii Farului știu că au rămas datori față de proprii suporteri, care erau obișnuiți numai cu gustul victoriei. Tocmai din acest motiv „marinarii“ au promis că își vor lua revanșa printr-un rezultat bun obținut vineri seară contra lui FC Voluntari.

În ciuda optimismului existent în tabăra marinarilor, partida se anunță una foarte echilibrată. Și asta în primul rând datorită faptului că ilfovenii vin cu un moral foarte ridicat după ultimele rezultate obținute în Superligă. Aflați la cinci puncte de ultimul loc de play-off, elevii lui Ciobotariu speră să se califice pentru al doilea an consecutiv între primele șase echipe ale campionatului.

FC Voluntari – Farul Constanța, contând pentru etapa cu numărul 21 se joacă vineri seară, de la ora 20.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233