dobroge.tv

Live

℗ Statisticile Echipei Naționale a României în 2022

℗ Statisticile Echipei Naționale a României în 2022
12 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Echipa Națională a României a avut, de-a lungul timpului, atât perioade bune, cât și perioade mai slabe. După cum probabil știi deja, Naționala României se află sub controlul Federației Române de Fotbal. Anul 2022 nu putem spune că a fost un an excelent pentru Echipa României. Continuă să citești acest articol și vei afla statistici referitoare la cel mai recent sezon fotbalistic al României.

Echipa Națională a României

Echipa Națională a România și competițiile la care participă aceasta, reprezintă o oportunitate excelentă de a plasa pariuri. De exemplu, pe pariuri sportive fotbal în Mightytips, putem afla care sunt cele mai favorabile case de pariuri. Acest lucru ne va ajuta să plasăm pariuri de succes și să câștigăm bani cu ușurință.

Actualul antrenor al echipei naţionale este Eduard Iordănescu. Acesta conduce echipa României încă din luna Ianuarie 2022. Echipa a fost fondată în 1909 iar actualul stadion oficial este Arena Națională.

Acești jucători naționali sunt în actuala echipa de fotbal pentru 2022. Mai jos vă prezentăm lotul național, dar și pe ce poziție joacă fiecare:


Portari

● Horațiu Alexandru Moldovan

● Ionuț Andrei Radu

● Ștefan Târnovanu

Fundași

● Andrei Burcă

● Nicușor Bancu

● Mario Camora

● Cristian Manea

● Bogdan Mitrea

● Ionuț Nedelcearu

● Andrei Florin Rațiu

● Adrian Rus

Mijlocași

● Tudor Cristian Băluță

● Daniel Boloca

● Alexandru Cicâldău

● Andrei Ioan Cordea

● Darius Dumitru Olaru

● Răzvan Gabriel Marin

● Nicolae Ionuț Păun

● Nicolae Claudiu Stanciu

● Deian Cristian Sorescu

● Marius Mihai Marin

Atacanți

● Denis Alibec

● Florinel teodor Coman

● Denis Mihai Drăguș

● Dennis Man

● George Alexandru Pușcaș

● Florin Lucian Tănase

Statistici Echipa Națională de fotbal a României


Echipa Națională de fotbal a României are o tradiție lungă și de-a lungul timpului au existat o serie de fotbaliști români de top care au devenit cunoscuți la nivel mondial.Țara a fost deja reprezentată la prima Cupă Mondială din 1930 în Uruguay și a fost calificată și la Cupa Mondială din 1934 și 1938. Cu toate acestea, aceasta a fost urmată de o lungă perioadă de rezultate destul de slabe.

Conduși de genialul creator de joc Gheorghe Hagi, s-au calificat, cu excepția Campionatului European din 1992 din Suedia, pentru toate turneele majore din anii '90. Țara și-a atras atenția cu una sau două victorii împotriva marilor națiuni de fotbal. După ce cariera lui Hagi s-a încheiat în 2000, totuși, această perioadă de glorie s-a încheiat. De atunci, generația de aur a anilor 1990 a fost urmărită.

Mai jos, îți prezentăm ultimele meciuri ale Echipei Naționale a României:

  • 25/03/22 – România 0 – 1 Grecia (Amical)

  • 29/03/22 – Israel 2 – 2 România (Amical)

  • 04/06/22 – Muntenegru 2 – 0 România (UEFA Nations League)

  • 07/06/22 - Bosnia-Herzegovina 1 – 0 România (UEFA Nations League)

  • 11/06/22 - România 1 – 0 Finland (UEFA Nations League)

  • 14/06/22 – România 0 – 3 Muntenegru (UEFA Nations League)

  • 23/09/22 – Finlanda 1 – 1 România (UEFA Nations League)

  • 26/09/22 – România 4 – 1 Bosnia-Herzegovina (UEFA Nations League)

În ceea ce privește jucătorii, cele mai multe goluri au fost marcate de Pușcasș, Tănase și Man. De asemenea, cele mai multe apariții le-a avut Bancu, Rațiu, Burcă.

Meciuri viitoare Echipa Națională a României

De asemenea, este important să menționăm șievenimentele viitoare la care va participa Echipa Națională a României în acest an:

  • 17/11/22 – România 18 : 30 Slovenia (Amical)

  • 20/11/22 – Moldova 20 : 30 România (Amical)

Alte evenimente sunt programate pentru anul 2023 și sperăm ca România să facă o figură frumoasă. Meciurile de la începutul anului 2023 vor fi disputate cu Andorra, Belarus, Kosovo, Elveția, Israel. Acestea vor fi eveniment pentru Preliminarii Euro.

Pariuri pe fotbal românesc

În România, pariurile reprezintă una dintre cele mai dezvoltate industrii de divertisment. Odată cu multitudinea caselor de pariuri, au apărut și o serie variată de pronosticuri care se dovedesc a fi un real ajutor pentru pasionați. Unul dintre acești experți la pariuri pe fotbal românesc este șiConstantin Mazilescucare oferă sfaturi și tips-uri pariorilor aflați la început de drum, dar și pentru cei care au experiență.


În ceea ce privește pariurile sportive, pasionații au la dispoziție o serie de pariuri pe care le pot plasa atunci când vine vorba de Echipa Națională a României. Pot plasa bilete pe număru de cornere, pe echipa câștigătoare, dar și pe jucătorii care vor marca într-o anumită repriză.

Concluzie

Echipa Națională a României nu a avut un sezon excelent, însă, sperăm că anul viitor va veni cu vești bune. În 2023 vom juca Preliminariile pentru EURO și Echipa României va trebuii să facă tot posibilul pentru a obține rezultate cât mai bune.

Ca și în cazul altor echipe naționale, rezultatele pot fi pozitive sau mai slabe. În orice caz, pasionații fotbalului sunt nerăbdători să urmărească și alte evenimente ale Echipe Naționale și, de asemenea, să plaseze bilete la casele de pariuri online sau stradale.




Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233