dobroge.tv

Live

Meciuri grele la Gala OSS Fighters din Constanţa

09 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

S-au scurs momente extrem de tensionate seara trecută la Sala Sporturilor din Constanţa. Gala OSS Fighters – Noaptea campionilor a îmbinat sportul cu spectacolul şi a oferit publicului constănţean lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din lume.

“Au fost nişte meciuri foarte interesante, ba un adversar îi dădea numărătoare, ba celălalt îşi revenea, despre asta este vorba în kickboxing, despre show, despre întorsături de situaţii şi se pare că suntem abia la începutul evenimentului şi deja simt că va fi un succes foarte mare”, a spus Cătălin Moroşanu.

La cea de-a opta ediţie a evenimentului sportiv internaţional, după multă tensiune şi meciuri dure au ieşit învingători pe ringul de luptă Alex Filip, care a luptat în ultimul meci din cariera sa, Călin Petrişor, Andrei Leuştean, , luptătorul din Germania- Vladimir Tok, Daniel Corbeanu şi Bogdan Năstase :

“V-am spus de aseară de la cântar că o să am un meci foarte greu cu grecul, m-am mai bătut o data cu el, ştiu ce poate, îl cunoşteam foarte bine, este foarte rezistent, este un luptător puternic, dai în el şi nu cade”, a spus Bogdan Năstase.

Atracţia serii a fost duelul dintre Sebastian Cozmâncă şi kickboxer-ul olandez Colin George, un adversar redutabil pe care luptătorul român nu a reuşit să-l învingă.

Gala din Constanţa a marcat un final de an spectaculos pentru kickboxul din România. Sala Sporturilor a fost arhiplină iar publicul venit din multe oraşe ale ţării a avut ocazia să urmărească meciuri dificile între luptători de top.

“Avem românii noştri câştigători, toţi ceilalţi adversari s-au luptat în promoţii foarte titrate în Europa şi uite că românii nostri ne fac mândri chiar înainte de sărbători, de Crăciun şi de Anul Nou, ne fac mândri că suntem români”, a mai spus Cătălin Moroşanu.

Evenimentul a fost organizat de Asociația „Club Sportiv OSS Constanța”, Dynamite Fighting Show alături de Asociația Tomis Antidrog şi a fost finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233