dobroge.tv

Live

CSM Constanța are derby cu Dinamo

09 noiembrie 2022
Publicitate

CSM Constanța a făcut un pas fals chiar înaintea celui mai important meci al sezonului, cu Dinamo București. Formația pregătită de George Buricea a terminat la egalitate cu CS Buzău și riscă acum să se distanțeze de prima poziție a clasamentului. Constănțenii nu dezarmează și promit o replică pe măsură campionilor, chiar dacă aceștia din urmă pornesc cu prima șansă la victorie.

CSM Constanța a produs surpriza în ultima etapă a Ligii Naționale la handbal masculin și nu a obținut decât un punct din confruntarea cu CS Buzău, în etapa a zecea a campionatului. „Delfinii“ trebuie să treacă rapid pentru dezamăgirea rezultatului, mai ales că în față se află disputa cu Dinamo București, campioana în exercițiu a României. Chiar dacă elevii săi pornesc cu șansa a doua, George Buricea are încredere în puterea lor de luptă, dar mai ales în determinarea de care dau dovadă în meciurile cu miză.

Înainte rundei cu numărul 11 a Ligii Naționale la handbal masculin, Dinamo București ocupă prima poziție, cu 27 de puncte, fiind singura neînvinsă în actuala ediție de campionat. De partea cealaltă, CSM Constanța este a doua în clasament, la doar două lungimi distanță, însă are și un meci mai mult disputat față de campioana României. Dinamo București – CSM Constanța se joacă vineri seară, în sala din strada Ștefan cel Mare, cu începere de la ora 17 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233