dobroge.tv

Live

Farul se întoarce în Giulești

08 noiembrie 2022
Publicitate

Farul Constanța se întoarce în Giulești. La doar două săptămâni de la confruntarea din Superligă, Rapid București și Farul Constanța vor fi miercuri seară din nou față în față, însă acum în etapa a doua a fazei grupelor Cupei României la fotbal. La fel ca și în partida cu CSM Alexandria, Hagi va conta pe jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon competițional.

Farul Constanța și Rapid București, primele două clasate în Superligă, luptă miercuri seară și pentru șefia în Grupa C a Cupei României. Desfășurată după un nou format din acest sezon, întrecerea a ajuns acum la etapa a doua a fazei grupelor. 

Ambele formații au ca principal obiectiv campionatul, însă atât „marinarii“, cât și rapidiștii caută să continue cât mai mult lupta pe toate fronturile. Și asta în ciuda oboselii care începe să își facă tot mai des simțită prezența. Hagi chiar a anunțat că va apela la jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon, printre ei numărându-se și foarte mulți tineri.

În precedenta etapă din faza grupelor Cupei României, Farul a terminat la egalitate, scor 2-2, cu echipa de Liga a treia CSM Alexandria, în timp ce Rapid a învins pe CSC Dumbrăvița cu 4-1. Rapid București – Farul Constanța se joacă miercuri seară, pe stadionul Giulești, cu începere de la ora 21. În campionat, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233