dobroge.tv

Live

Liderul întâlnește ''lanterna roșie''

03 noiembrie 2022
Publicitate

Farul Constanța are o șansă importantă de a mai face un pas spre calificarea în play-off-ul Superligii la fotbal. „Marinarii“ primesc mâine seară, la Ovidiu, vizita ultimei clasate, CS Mioveni. Argeșenii se confruntă cu mari probleme financiare și au rămas și fără antrenor în această săptămână după demiterea lui Flavius Stoican. În ciuda acestor aspecte, jucătorii Farului rămân precauți și se așteaptă la o replică de orgoliu din partea oaspeților.

Farul Constanța conduce detașat în clasamentul Superligii la fotbal, însă îndeplinirea primului obiectiv al sezonului, calificarea în play-off, este încă departe. „Marinarii“ speră să mai facă un pas în acest sens vineri seară, când la Ovidiu vine CS Mioveni, „lanterna roșie“ a campionatului. 

La prima vedere, formația constănțeană pornește ca mare favorită și singura necunoscută este scorul cu care se va impune. Și asta din cauza faptului că în lotul lui CS Mioveni atmosfera este departe de a fi considerată una liniștită. 

Argeșenii se confuntă cu mari probleme, atât de ordin financiar, cât mai ales sportiv, care au dus la demiterea lui Flavius Stoican din funcția de antrenor. Gheorghe Hagi este și el conștient de aceste lucruri, însă rămâne precaut.

Înaintea partidei de vineri, care contează pentru etapa cu numărul 17 a Superligii, Farul Constanța este lider, cu 38 de puncte, la cinci lungimi distanță de următoarea clasată, Rapid București. 

De partea cealaltă, CS Mioveni este pe ultimul loc, cu doar 8 puncte în 16 meciuri. Farul Constanța – CS Mioveni, se joacă de la ora 21 pe stadionul central al Academiei Hagi din Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233