dobroge.tv

Live

CSM, evoluție curajoasă cu vicecampioana

31 octombrie 2022
Publicitate

Echipa de volei masculin a Constanței a fost aproape de a produce surpriza în weekend și să smulgă un punct vicecampioanei Dinamo București în etapa a patra a Diviziei A1. Formația pregătită de Răzvan Parpală a câștigat primul set al confruntării cu câștigătoarea Supercupei României, cu scorul de 25 la 20. Dinamoviștii n-au acuzat șocul și au trecut la conducerea partidei, pentru a se impune la final cu scorul de 3-1 la seturi. În clasamentul campionatului, CSM Constanța este pe locul 9, cu 3 puncte obținute în patru partide.

Eu zic, așa am avut eu impresia și zic că puteam mai mult. Dar s-a văzut experiența celor de la Dinamo și și-au arătat valoarea în momentele cheie ale jocului. Au avut două seturi bune, unul l-am și câștigat. Setul al treilea, s-a rupt ceva la punctul 10, am făcut niște faze foarte frumoase, un entuziasm și atunci am picat.

Așa cum am spus și data trecută, avem un tur de campionat foarte greu, întâlnim în prima parte a Campionatului echipele clasate în față și în deplasare echipele mai accesibile. Noi, la fel, luptăm pentru fiecare meci, încercăm să scoatem puncte din aceste meciuri. Sper să ne descurcăm”, a declarat Răzvan Parpală, antrenor CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233