dobroge.tv

Live

Regal voleibalistic la Constanța

27 octombrie 2022
Publicitate

Voleiul spectacol revine în Sala Sporturilor din Constanța. Sâmbătă seară, tânăra echipă a CSM-ului va înfrunta pe Dinamo București, nimeni alta decât vicecampioana României și câștigătoarea Supercupei din această vară, chiar de la Constanța. În ciuda diferenței mari de valoare, elevii lui Răzvan Parpală speră să se ridice la nivelul adversarilor lor.

Noua echipă de volei masculin a Constanței se întoarce în weekend în fața fanilor. Sâmbătă seară, de la ora 19, în Sala Sporturilor are loc confruntarea dintre CSM Constanța și Dinamo București, din cadrul etapei cu numărul patru a Diviziei A1 la volei masculin. 

Bucureștenii pornesc cu prima șansă la victorie, mai ales că au terminat pe locul secund în ediția trecută de campionat și au câștigat Supercupa României, chiar la Constanța, în urmă cu puțin timp. Chiar și așa, constănțenii sunt deciși să își joace șansa până la capăt.

Înaintea etapei cu numărul patru a Diviziei A1 la volei masculin, Dinamo București ocupă locul 5 al clasamentului, cu șase puncte, în timp ce formația constănțeană este pe 9, cu o victorie obținută în trei meciuri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233