dobroge.tv

Live

CSM, încă o victorie în Liga Națională

25 octombrie 2022
Publicitate

După aproape două săptămâni de pauză, CSM Constanța a reluat întrecerile din Liga Națională de handbal masculin. Formația pregătită de George Buricea a învins-o pe CSM Bacău cu 37-29 și se menține pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul neînvins al campionatului, Dinamo București, care are un meci mai puțin disputat.

CSM Constanța n-a avut nici un fel de emoții în confruntarea cu CSM Bacău, din etapa a opta a Ligii Naționale la handbal masculin. Formația de pe litoral s-a impus cu 37-29, după ce la pauză a intrat la cabine cu avans de 4 goluri, scor 19-15. Dacă prima repriză a fost a lui Vlad Rusu, cea de-a doua i-a aparținut portarului lui Dani Vasile, care a și marcat două goluri, din poartă în poartă.

În etapa a IX-a a Ligii Naționale la handbal masculin, CSM Constanța va disputa în deplasare derby-ul cu Potaissa Turda, pe 29 octombrie.

Cu șapte victorii în opt etape disputate, CSM Constanța este pe locul al doilea în Liga Zimbrilor, cu 21 de puncte, la egalitate cu campioana Dinamo București care ocupă primul loc, în are un meci mai puțin disputat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233