dobroge.tv

Live

Farul Constanța, remiză cu Rapid București. „Marinarii” se mențin pe prima poziție a clasamentului. Hagi: „În prima repriză, putea să fie 3-0 pentru noi”

22 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Farul Constanţa a încheiat la egalitate vineri meciul din Superligă cu Rapid București, scos 1-1. „Marinarii” se mențin pe prima poziție a clasamentului.

Alibec a deschis scorul pentru „marinari” (19), dar egalitatea a fost restabilită, în partea secundă, de căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru (53).

Golul egalizator al alb-vișiniilor avea să vină dintr-o fază fixă. Alex Ioniță i-a pus mingea pe cap lui Săpunaru, iar căpitanul gazdelor a marcat. Din păcate pentru bucureșteni, a intervenit VAR-ul. Golul a fost anulat după ce Kovacs a observat cum mingea a atins mâna rapidistului Albu, înainte de a ajunge la Emmers.

Rapid – Farul s-a terminat 1-1 în derby-ul etapei a 15-a.

Hagi: „În prima repriză, putea să fie 3-0 pentru noi”

Felicitări Rapidului. În a doua repriză, au făcut un meci foarte bun, ne-au dominat. Prima parte a fost mai echilibrată, am avut și noi ocaziile noastre.

Nu am mai avut prospețime în repriza a doua. Cred că trebuiau date mai multe faulturi, atacanții noștri au suferit niște faulturi, arbitrii puteau fi mai atenți.

Rapidul a jucat bine și noi nu am fost la fel de agresivi, nu am mai făcut aceeași presiune. Am fost prea statici, nu am avut dinamică, am cedat terenul.

În prima repriză, putea să fie 3-0 pentru noi, am avut ocazii clare, clare. Grameni a zis că nu mai poate și când un jucător îți arată că nu mai poate, normal că-l schimbi”, a declarat Gică Hagi.


Sursă foto: captură Prima Sport

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233