dobroge.tv

Live

Rapid - Farul, în faza războiul psihologic

20 octombrie 2022
Publicitate

După ce s-au lăudat reciproc pe parcursul întregii săptămâni, Hagi și Mutu au început acum războiul psihologic și își dau replici de la distanță. Cu o zi înainte de confruntarea directă din Superligă, dintre Farul și Rapid București, ambii tehnicieni au declarat că singurul obiectiv este victoria.

Farul Constanța și Rapid București, primele clasate din Superliga de fotbal, își dispută vineri seară supremația în întrecerea internă. Cele două formații sunt despărțite de doar cinci puncte, astfel încât presiunea mai mare este pe umerii giuleștenilor, care nu au voie să piardă dacă vor să rămână în imediata apropiere a liderului. Hagi știe și el lucrul acesta, însă încearcă să nu arate un interes exagerat.

Un meci de campionat, care are trei puncte în joc. Un meci foarte frumos, cred eu, pentru că echipele sunt în formă amândouă, au demonstrat acest lucru și pe merit, cred eu că e un meci foarte important din această etapă care are doar trei puncte în joc și nimic mai mult, unde ambele echipe trebuie să-și creeze o strategie foarte bună legată de detalii, cum e în meciurile mari. Meciuri unde trebuie să joci foarte bine, unde trebuie să ai grijă la orice detaliu, atât ofensiv cât și defensiv. Noi sperăm să avem puterea să ne impunem, să ne facem jocul nostru, să dictăm ritmul și intensitatea jocului. Să ne facem jocul nostru și bineînțeles să luăm cele trei puncte. Joacă Rapid cu Farul și nimic altceva”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După ce s-au elogiat toată săptămâna, Hagi și Mutu, cei doi antrenori care vor fi adversari vineri seară, au început un schimb de replici de la distanță. Startul l-a dat antrenorul giuleștenilor, care i-a calificat drept ușoară misiunea lui Hagi. „Regele” n-a stat prea mult pe gânduri și a reacționat imediat.

Din păcate Adi a greșit. A greșit din toate punctele de vedere pentru că eu trebuie să fac și administrativ, să fiu și acolo. Sunt acționar majoritar, cred eu că mă doare tot ce se întâmplă, sunt acolo și nu e doar aia. Trebuie să am grijă de multe. Deci, munca mea e de 100 de ori mai multe decât a unui manager care stă și semnează niște jucători, vrea să facă niște puncte și dacă e bine, te duci acasă. Își dă demisia și pleacă acasă. Eu nu pot să fac asta și atunci la mine e foarte greu. În ce m-am înhămat eu e de la greu în sus. Găsiți dumneavoastră cuvintele pe care vreți să le găsiți, câtă muncă am de făcut. Adică 24 din 24 nu am ce să respir altceva pentru că sunt dependent de tot ce se întâmplă la clubul meu”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei de vineri seară, Farul Constanța conduce în clasamentul Superligii, cu 33 de puncte, și urmată la cinci lungimi distanța de Rapid. Partida dintre cele două formații este programată să debuteze la ora 20.30 pe stadionul din Giulești.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233