dobroge.tv

Live

Ferenc Fodor, noul campion la Rally Raid

17 octombrie 2022
Publicitate

Ferenc Fodor este noul campion național al României la rally raid. Clujeanul, care concurează la clasa moto, a reușit să termine aseară, după trei zile de întreceri, pe prima treaptă a podiumului în clasamentul general și să răstoarne astfel calculele hârtiei. Evenimentul organizat la malul mării la sfârșitul săptămânii trecute a încheiat practic ediția din acest an a întrecerii, spre satisfacția constănțenilor care au putut afla direct de la concurenți secretele acestui sport.

După trei zile intense, aproape 500 de kilometri parcurși, adrenalină și multe evenimente neprevăzute, numele câștigătorilor ediției din acest an a Campionatului Național de Rally Raid au fost stabilite weekend-ul trecut la Constanța. „4V Rally Raid România” a debutat vineri la malul mări, prilej cu care constănțeni de toate vârstele, pasionați de sporturile cu motor sau nu, au vizitat parcul auto special amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia și au putut asista apoi la sesiunea Prolog desfășurată în parcarea de lângă plaja Modern. Sâmbătă și duminică, în cele două zile de concurs propriu-zis evenimentele s-au succedat cu repeziciune, astfel că ierarhiile s-au schimbat de la o oră la alta.

Marele câștigător a fost desemnat clujeanul Ferenc Fodor, de la clasa moto, care a încheiat întrecerea pe primul loc la nu mai puțin de patru categorii. Cel mai important titlu este însă cel din clasamentul general, detronându-i astfel pe concitadinii Călin Cămărășan și Bogdan Luha.

Cel mai important este că am ajuns aici după un an competițional. Sunt ok, sunt întreg, motocicleta a mers fantastic. Un an competițional în Rally Raid, în cea mai dură disciplină de motorsport și pe motocicletă. Cum zicea un prieten de-al meu bătrân, trebuie să fi căzut un pic în cap și scăpat ca să o faci. Dar uite că se poate și se poate face foarte frumos”, a declarat Ferenc Fodor, câștigătorul Campionatului Național de Rally Raid.

Ca de obicei, la final cam jocurile sunt făcute, dar au fost și surprize. După cum ați văzut bătălia Camena-Cămărășan, emoții în prima zi, răsuciri de situație a doua zi, motoare venite de 100 de km pe pană”, a declarat Jean Vlad, organizator 4V Rally Raid România.

La fel ca și la evenimentele anterioare organizate de către Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, un accent deosebit a fost pus pe siguranța concurenților și a celorlalți participanți. Astfel, cu ajutorul reprezentanților autorităților locale, al ISU Dobrogea, al Poliției Române și al celorlalte structuri implicate, sănătatea și integritatea corporală s-a aflat întotdeauna pe primul loc a participanților, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Evenimentul „4V Rally Raid România” a fost organizat de către Asociația Club Sportiv 4V Motorsport și a fost finanțat de către Primăria Municipiului Constanța din fonduri nerambursabile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233