dobroge.tv

Live

Farul primește vizita Universității Cluj

14 octombrie 2022
Publicitate

Farul Constanța are o șansă importantă în acest sfârșit de săptămână de a-și mări avansul în fruntea clasamentului Superligii. „Marinarii” primesc pe teren propriu vizita nou promovatei Universitatea Cluj, formație care este într-o revenire de formă de la instalarea lui Eugen Neagoe. Ardelenii sunt neînvinși în ultimele cinci partide, din care trei au fost victorii cu același scor, 1-0. Hagi speră să găsească însă soluțiile pentru a învinge pragmatismul de care dau dovadă clujenii și să bifeze al zecelea succes stagional. Mai ales că urmează o săptămână cu un meci la trei zile.

Farul Constanța începe sâmbătă seară una dintre perioadele grele ale campionatului. „Marinarii” au programate nu mai puțin de trei partide în următoarea săptămână, iar prima dintre acestea are loc împotriva nou promovatei Universitatea Cluj în Superligă. Chiar dacă sunt creditați cu șansa a doua, „ardelenii” au arătat o revenire de formă în ultima lună, o dată cu instalarea în funcția de antrenor a lui Eugen Neagoe.

Universitatea Cluj are cinci meciuri consecutive fără înfrângere, din care a reușit să câștige trei cu scorul de 1-0. Acest lucru este cunoscut și de Gheorghe Hagi, care speră să găsească soluțiile pentru a învinge pragmatismul ardelenilor.

De când a venit Neagoe a format o echipă pragmatică, o echipă care joacă un fotbal foarte bun, sunt foarte disciplinați în teren. Echipă bună care atât ofensiv cât și defensiv a arătat din ce în ce mai bine. O echipă care primește foarte greu goluri. Ne aflăm în fața unei săptămâni cu trei meciuri, meciul de acasă, meciul de Cupă și meciul de vineri la Rapid unde trebuie să încercă să folosim tot lotul”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Partida de sâmbătă, de la Ovidiu, aduce față în față cea mai bună și cea mai slabă linie de atac din Superligă. Astfel dacă Farul are nu mai puțin de 25 de goluri marcate în 13 meciuri, clujenii au doar 9.

Nu vorbesc de statistici, pentru mine nu sunt relevante. Contează doar meciul de mâine”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea etapei cu numărul 14 a campionatului, Farul Constanța este lider, cu 30 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj este doar pe 13, cu 14 puncte.

Confruntarea este programată să aibă loc de la ora 18.00, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Hagi de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233