dobroge.tv

Live

A început „finala” Campionatului Național de Rally Raid

14 octombrie 2022
Publicitate

S-au turat motoarele astăzi în parcarea de lângă plaja Modern din Constanța cu prilejul evenimentului 4V Rally Raid România. „Finala” Campionatului Național a început de la primele ore ale dimineții, când cei mai buni piloți de rally raid din țară, dar și mulți veniți din afara granițelor, au început să se înscrie în concurs la cele patru clase disponibile. După amiază aceștia au traversat orașul și s-au lăsat admirați de constănțenii aflați în drum. Mâine și poimâine, cu toții se vor întrece pe o distanță ce însumează aproape 500 de kilometri, miza fiind titlul de campion al sezonului.

Vineri, la primele ore ale dimineții a debutat oficial evenimentul 4V Rally Raid România, care va decide campionii din acest sezon competițional de Rally Raid la toate clasele: auto, moto, SSV și Quad. Timp de trei zile, Constanța va deveni cartierul general pentru cei aproape 70 de concurenți care se vor alinia la startul de sâmbătă, din parcarea Hotelului Oxford. Alături de ei se vor afla mecanici, oficiali din partea Federației Române de Automobilism Sportiv, ai Federației Române de Motociclism și organizatori, care vor contribui la succesul celui mai important eveniment auto-moto din acest sfârșit de an.

Cea mai așteptată dispută se va duce pentru supremația în clasamentul general, între Ferenc Fodor, de la clasa Moto, și echipajul de la clasa SSV, format din Călin Cămărășan și Bogdan Luha, care sunt de altfel și deținătorii titlului după succesul de anul trecut, tot de la Constanța.

Foarte faină lupta. Anul ăsta a fost chiar strânsă. Să vedem ce va fi duminică. Duminică vedem cine ia campionatul până la urmă”, a declarat Ferenc Fodor, concurent clasa moto.

Sperăm să meargă totul bine. Suntem un pic obosiți după off road. Mașina e aproape în parametrii și sperăm să terminăm cu bine. E foarte motivat să ne bată și pe noi, acum să vedem ce se va întâmpla. Anul trecut am fost aproape de el, la 15 minute am ajuns de el. Vedem ce o să fie pe traseu”, au declarat Călin Cămărășan / Bogdan Luha, concurenți clasa SSV.

În cele două zile de concurs, participanții aliniați la start se vor întrecere pe o distanță ce însumează aproximativ 500 de kilometri. Linia de start de sâmbătă și linia de sosire de duminică se află în imediata apropiere a localității Corbu. Proiectul „4V Rally Raid România” este organizat de către Asociația Club Sportiv 4V Motorsport și este finanțat de către Primăria Municipiului Constanța din fonduri nerambursabile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233