dobroge.tv

Live

CSM Constanța debutează în Liga Națională de baschet

12 octombrie 2022
Publicitate

Cu doar trei zile rămase până la primul meci oficial din acest sezon, CSM ABC Athletic Constanța a dezvăluit astăzi numele altor patru sportivi care vor reprezenta clubul în Liga Națională. Aceștia se pregătesc deja sub comanda lui Alexandru Olteanu și vor putea fi văzuți la lucru sâmbătă, contra celor de la CSM Galați.

Clubul Sportiv Municipal Constanța se pregătește să ia startul în Liga Națională de baschet masculin. Formația pregătită de Alexandru Olteanu nu a fost programată în primele două runde din Conferința B, astfel că primul meci din noua stagiune va avea loc sâmbătă, contra celor de la CSM Galați.

O partidă dificilă la prima vedere, însă constănțenii, în frunte cu căpitanul Vlad Corpodean, speră să găsească soluțiile pentru a debuta cu dreptul. Și asta mai ales în condițiile în care în noua echipă a Constanței se regăsesc colegi de pe vremea lui BC Athletic, dar și noii veniți pe litoral.

Este un mix interesant, se vede că este un plus valoare față de anul trecut și străini experimentați care au jucat la un nivel mai înalt. Cred că și noi, cei de aici, am căpătat un plus de experiență, mai ales cei tineri, după sezoanele petrecute aici. Așa că sper să reușim să facem o formulă interesantă și foarte competitivă. Celelalte echipe au deja un ritm, au deja trei-patru meciuri jucate. Chiar Galațiul are patru meciuri jucate deja. Va fi greu să ne ridicăm la obișnuința jocurilor la care sunt adversarii, dar ne pregătim de atâta timp și așteptăm cu nerăbdare să jucăm, așa că sper să iasă bine”, a declarat Vlad Corpodean, CSM ABC Athletic Constanța.

E un pic ciudat. A fost și un pic greuț să reușim să-i motivăm să rămână concentrați pentru celelalte echipe au început să joace deja. Au jucat și Turneul de Cupă, noi l-am amânat. Evident trebuie să susținem baschetul și performanța, echipa Craiovei calificându-se mai departe a trebuit să susținem, e normal să fie așa. Dar pentru noi a fost o perioadă destul de grea, cu multe antrenamente, puține meciuri amicale și atunci avem un pic emoții pentru că e normal să fie așa, de-abia acum reușim să debutăm”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor CSM ABC Athletic Constanța.

Înaintea partidei de sâmbătă, CSM Galați ocupă locul 4 al clasamentului Conferinței B a Ligii Naționale la baschet masculin, cu trei puncte obținute în două etape. De partea cealaltă, CSM Constanța este ultima în ierarhie, însă formația de pe litoral n-a apucat să joace nici un meci până în prezent. Partida este programată să debuteze la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233