dobroge.tv

Live

Se anunță ploaie de goluri

07 octombrie 2022
Publicitate

Rămasă lider solitar în clasamentul Superligii, Farul Constanța vrea să profite de perioada bună pe care o traversează și să își consolideze poziția. „Marinarii” au însă o misiune dificilă la Sfântu Gheorghe, acolo unde va întâlni duminică o altă echipă în formă a campionatului, Sepsi. Partida se anunță una cu multe goluri, ambele formații marcând împreună nu mai puțin de 44 de goluri în cele 12 etape disputate până acum.

Cu doar trei etape rămase de disputat din turul campionatului, Farul Constanța trage tare să acumuleze cât mai multe puncte în clasamentul Superligii pentru a se apropia de primul obiectiv al sezonului: calificarea în play-off. După ultima etapă „marinarii” s-au distanțat în fruntea clasamentului și au acum 27 de puncte, cu 3 peste următoarea clasată, Rapid București. Acest avans nu îl liniștește însă pe Gheorghe Hagi, care știe că greul de abia de acum începe, mai ales că duminică are parte de o nouă confruntare de foc.

Farul joacă în deplasare, la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi, o altă formația bună a campionatului. Covăsnenii sunt pe 4 în clasamentul general și pe doi în ierarhia celor mai ofensive echipe, unde lider este tot Farul.

Nu mai conteaza ce-am făcut, totul e provocarea ce vine în față. În față e Sepsi. Ne întâlnim cele două echipe care au marcat cele mai multe goluri, antrenori foarte buni, experiență. Va fi un meci foarte bun, pe un teren extraordinar. Așa că, un meci foarte bun. Ne așteaptă un meci foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Partida se anunță una foarte echilibrată și deschisă oricărui rezultat, mai ales că întotdeauna confruntările dintre cele două echipe au fost foarte echilibrate, dar și tensionate.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Farul Constanța, din etapa cu numărul 13 a Superligii, se joacă duminică după amiază, cu începere de la ora 15.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233