dobroge.tv

Live

Vedetele Farului promovează sportul în școli

06 octombrie 2022
Publicitate

Început săptămâna trecută alături de Inspectoratul Școlar Județean, Farul Constanta a continuat și astăzi programul „Învătăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”. Denis Alibec și Alexandru Mățel au fost în vizită la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu” din municipiu unde au petrecut câteva ore printre micii elevi, cu care s-au fotografiat și chiar au încins o partidă de fotbal.

Denis Alibec, Jeremy Corinus, internaționalul de juniori Robert Băceanu și Nicoleta Deca de la echipa feminină a Farului au revenit astăzi pe băncile școlii. Și asta pentru a continua proiectul demarat săptămâna trecută de echipa fanion a Constanței și Inspectoratul Școlar Județean, „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”. În acest sens, împreună cu alți oficiali ai marinarilor, cu toții au mers în vizită la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu” din municipiu, unde le-au făcut o surpriză de proporții micilor elevi. Pe lângă autografe și fotografii, aceștia din urmă au avut ocazia să schimbe și câteva pase cu cei pe care până acum i-au văzut doar la televizor.

Chiar m-am simțit foarte bine. Mă bucur că am revenit la școală, cum s-ar zice. Sunt fericit că am putut să-i fac și pe ei fericiți și ne bucurăm că suntem aici. Este foarte important să faci sport de performanță, dar fără scoală nu poți să ajungi nicăieri. Așa că sper să se țină de școală și să meargă și la sport”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

„Un moment fericit pentru elevii școlii noastre care învață că și prin sport se pot educa și se pot forma ca oameni de năvejde ai societății în care trăiesc și trăim cu toții. Ne bucurăm că alături de noi este un simbol, nu numai al orașului Constanța, ci ai întregului județ Constanța. Și poate, putem extinde pentru întreaga regiune, cel puțin dobrogeană. Mă bucur că alături de copii și în fața lor este unul dintre simbolurile momentane ale echipei de fotbal, Denis Alibec și alături de ceilalți colegi ai dumnealui”, a declarat Ion Laurențiu Ghilea, director Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu”.

Proiectul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță” a fost lansat săptămâna trecută de Farul împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prima vizită fiind la Școala nr. 28 „Dan Barbilian” Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233