dobroge.tv

Live

CSM Constanța, victorie la scor în fața Sucevei

06 octombrie 2022
Publicitate

CSM Constanța a urcat pe treapta a doua a clasamentului Ligii Naționale la handbal masculin. Formația de pe litoral a învins aseară pe CSU Suceava într-o manieră categorică, cu scorul de 37 la 25. În urma acestui succes, constănțenii au egalat la puncte liderul Dinamo București, care are însă un meci mai puțin disputat.

Anunțată drept o partidă foarte dificilă, confruntarea cu CSU Suceava din etapa a șaptea a Ligii Naționale la handbal masculin s-a dovedit a fi în realitate doar o formalitate pentru elevii lui George Buricea. CSM Constanța a controlat în permanență jocul din teren, astfel că la pauză tabela indica scorul de 20 la 9 pentru formația de pe litoral.

Actul secund s-a desfășurat după aceeași partitură, fapt ce i-a permis antrenorul constănțenilor să ruleze toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție. S-a încheiat 37 la 25 pentru CSM Constanța, care a bifat astfel a șasea victorie în șapte etape disputate.

Și la Vaslui am avut 16-10 la pauză și am făcut o repriză a doua mai slabă și am pus accent pe partea asta. Vreau seriozitate, să jucăm până la final. Ok, echipei din Suceava i-au lipsit câțiva jucători, dar noi am jucat la un nivel înalt, am dat foarte multe goluri, am apărat, poartă foarte bună. Ăsta este handball-ul, trebuie să mergem pe linia asta pentru că mai avem multe meciuri și meciuri grele.

Sala nu a fost full, dar celor care au venit nu le-a părut rău pentru că a fost un meci frumos, un meci deschis, multe goluri, faze spectaculoase. Un meci foarte foarte frumos pentru constănțeni”, a declarat George Buricea, antrenor CSM Constanța.

„Într-adevăr, a fost un meci spectaculos. Au fost multe aeriene, multe faze spectaculoase. Sala nu a fost atât de plină precum se întâmplă de obicei aici, însă este mijlocul săptămânii, lumea este la serviciu. Dar mă bucură foarte mult faptul că băieții au avut o atitudine foarte bună și de la începutul meciului nu cred că s-a pus problema învingătorului de astăzi”, a declarat Andrei Talpeș, președinte CSM Constanța.

În urma acestui rezultat, podiumul clasamentului este împărțit între Dinamo București, CSM Constanța și Minaur Baia Mare, toate cu câte 18 puncte, însă campioana României are un meci mai puțin disputat. Liga Națională de handbal masculin va lua acum o pauză competițională pentru a face loc meciurilor echipelor naționale.

În următoarea rundă constănțenii vor juca tot pe teren propriu, contra celor de la CSM Bacău.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233