dobroge.tv

Live

Start perfect pentru Farul

10 septembrie 2020
Publicitate

FC Farul este pe val în Liga a doua. Constănțenii au început perfect campionatul și au două victorii din tot atâtea meci, iar încrederea în forțele lor începe să crească. După ce au învins pe Petrolul Ploiești, una dintre echipele cu pretenții la promovare în acest sezon, trupa de pe litoral se pregătește acum de o nouă deplare, de data aceasta până la Timișoara.

Fariștii visează frumos în startul noului sezon al Ligii a doua. Cu șase puncte din tot atâtea posibile și un format al competiției care a echilibrat foarte mult lupta pentru promovare, FC Farul este în grafic în încercarea de a prinde unul din locurile care duc în play-off. 

Cu un joc extrem de pragmatic prin prisma rezultatelor, constănțenii au învins Petrolul Ploiești și Aerostar Bacău, iar acum se pregătesc de o deplasare lungă, până la Timișoara.

Înaintea acestei runde, FC Farul Constanța împarte prima poziție a clasamentului cu Rapid București și Dunărea Călărași, toate cu maximum de puncte. ASU Poli Timișoara – FC Farul Constanța, contând pentru etapa a treia a Ligii a Doua la fotbal este program luni, de la ora 18.00.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233