dobroge.tv

Live

HCDS întâlnește vicecampioana Portugaliei

09 septembrie 2020
Publicitate

Sorții n-au fost deloc blânzi la tragerea la sorți pentru stabilirea adversarului din turul doi preliminar al EHF European League. Pentru un loc în grupe, trupa de pe litoral va juca în dublă manșă împotriva vicecampioanei Portugaliei, Sporting Lisabona. Primul meci va avea loc la Constanța.

După ce a trecut mai lejer decât se aștepta de HC Victor, din Rusia, HC Dobrogea Sud are acum parte de un alt adversar redutabil. Conform tragerii la sorți pentru stabilirea confruntărilor din turul doi preliminar al EHF European League, constănțenii vor trebui să treacă și de vicecampioana Portugaliei, Sporting Lisabona, pentru a-și asigura prezența în grupele principale ale competiției. 

Sporting este o mai veche cunoștință a echipelor românești în cupele europene, după ce a fost eliminată de Dinamo din play-off-ul Ligii Campionilor anul acesta, campioana României câştigând ambele meciuri. 

În întrecerea internă, Sporting a încheiat campionatul trecut pe locul al doilea, la două puncte de FC Porto. Conform calendarului stabilit de EHF, primul meci din această dublă manșă va avea loc la Constanța, pe 22 septembrie. Returul este programat o săptămână mai târziu la Lisabona. 

Tot acasă și tot pe 22 septembrie va juca și cealealtă echipă românească prezentă în această fază a competiției, Potaissa Turda. Aceasta va înfrunta tot în dublă manșă formația franceză Fenix Toulouse. 

Fenix Toulouse, care a ocupat locul al cincilea în ediţia trecută a campionatului Franţei, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, a participat ultima oară în cupele europene în 2014, în Cupa EHF.

Învingătoarele din cele două confruntări se vor califica în grupele EHF European League, acolo unde Dinamo Bucureşti a fost acceptată direct.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233