dobroge.tv

Live

Victorioși, dar eliminați

06 septembrie 2022
Publicitate

Parcursul european al CSM Constanța la handbal masculin s-a încheiat sâmbătă seară. Formația de pe litoral a învins în Sala Sporturilor pe Chambery Savoie cu 23 la 22, dar a ratat calificarea din cauza înfrângerii la patru goluri din meciul tur.

Aflată la prima prezență europeană din scurta istorie a clubului, CSM Constanţa a ratat sâmbătă calificarea în turul secund preliminar al EHF European League. 

Încurajată de un număr mare de suporteri, formația constănțeană a produs surpriza și a învins puternica echipă franceză Chambery Savoie cu 23-22. Succesul n-a fost însă sufficient, pentru că oaspeții reușiseră să se impună cu o diferență de patru goluri pe teren propriu și au obținut astfel calificarea în faza următoare a competiției. 

Cel mai bun jucător al formaţiei pregătită de George Buricea a fost Vitali Komogorov, care a încheiat meciul cu 9 goluri marcate.

După eliminarea din EHF European League, pentru CSM Constanța întreaga atenție se îndreaptă spre Liga Națională la handbal masculin. Miercuri seară, de la ora 18.30, formația pregătită de George Buricea va juca la București, contra Stelei, în etapa cu numărul doi a campionatului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233