dobroge.tv

Live

Farul, la primul eșec în acest sezon, după un meci în care a condus la pauză. Hagi: „Am făcut prea multe greșeli ca să putem câștiga”

Farul, la primul eșec în acest sezon, după un meci în care a condus la pauză. Hagi: „Am făcut prea multe greșeli ca să putem câștiga”
06 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Farul Constanţa a înregistrat, luni, primul eşec în actuala ediţie a Superligii, fiind învinsă de Universitatea Craiova, scor 4-3.

Farul au marcat Morar (2) şi Torje (33 şi 41), iar pentru Universitatea Craiova au punctat Markovici (26, 66), Ivan (44) şi Nistor (71).

La finalul partidei, Gică Hagi s-a arătat foarte supărat din cauza modului în care a pierdut echipa sa, dar și de faptul că jucătorii care au fost introduși pe parcurs nu au adus un plus, scrie sport.ro.

Din păcate, n-am gestionat ultimele cinci minute din prima repriză cum trebuia. Am fost deconectați. La pauză, am vorbit, am încercat să facem lucrurile, dar ei au presionat mai mult și ușor, ușor au venit golurile. Asta e realitatea, probabil în seara asta atât am meritat. Noi am greșit în seara asta. La 3-1 n-a fost aceeași atitudine care trebuia. Noi trebuia să jucăm jocul nostru, cu mingea. Asta le scriu pe tablă - 90 de minute, nu primele 20, 25 sau 35. Felicit Craiova, bravo ei, au crezut, au muncit.

(n.r - despre schimbarea atacanților) Jucăm la trei zile, trebuie să facem aceste schimbări. O dată poți face bine, o dată nu, nici eu nu sunt perfect. Eu cred că cei care au intrat n-au adus nimic în plus, n-au adus prospețime, dar asta e. (n.r - despre golurile lui Torje) Echipa a pierdut și asta contează cel mai mult. Nu trebuia să pierdem acest meci, restul nu mă interesează.

Am pierdut într-o manieră care nu trebuia să se întâmple, dar asta e, vom vedea. (n.r - despre gafa lui Aioani) Asta e, el știe, vom vedea. E realitatea că am pierdut, cu toții am pierdut, fotbalul e făcut din greșeli. Din păcate, la 3-1 am făcut prea multe greșeli ca să putem câștiga”, a spus Gică Hagi.

După eșecul cu Universitatea Craiova, Farul Constanța rămâne pe locul secund în Superliga, cu 18 puncte, la trei lungimi în spatele liderului Rapid.

În runda următoare, Farul va primi vizita lui FC Argeș, duminică, de la ora 18.30.


Sursă foto: captură video Youtube Orange Sport Romania

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233