dobroge.tv

Live

Cupa „Tomis“ și-a desemnat câștigătorii

05 septembrie 2022
Publicitate

Prima ediție a Cupei Tomis la judo și-a desemnat în weekend câștigătorii. Peste 150 de judoka cu vârsta sub 21 de ani din patru țări s-au întrecut pentru medalii în Sala Liceului cu Program sportiv Nicolae Rotaru.

După ce s-au antrenat timp de o săptămână pe litoralul românesc în cadrul stagiului „Pantheon Judo Stage Randori&Kata“, organizat de către Clubul Sportiv Pantheon Constanța, o parte dintre sportivi s-au întrecut și în cadrul primei ediții a Cupei „Tomis“. 

Evenimentul a strâns peste 150 de participanți care s-au luptat pentru medalii în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța. Printre aceștia s-au numărat și aproape 60 de tineri judoka din Ucraina, refugiați în România la începutul războiului izbucnit în țara lor.

Tinerii sportivi au fost urmăriți de pe margine de doi sensei de renume internațional, care au apreciat la final munca depusă de organizatori pentru dezvoltarea judo-ului în România.

Cupa „Tomis“ la judo face parte dintr-un proiect mai amplu desfășurat de Clubul Sportiv Pantheon Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța intitulat „Judo – sport și educație“. În cadrul acestuia, în luna decembrie va mai fi organizat un eveniment asemănător, care se va adresa de această data copiilor de până în 12 ani din zona de sud-est a țării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233