dobroge.tv

Live

Farul termină la Craiova „săptămâna europeană”

02 septembrie 2022
Publicitate

Farul Constanța termina luni cea mai grea săptămână de până acum din actualul sezon competițional. „Marinarii” vor evolua la Craiova, contra Universității, după ce în până acum au jucat cu CFR Cluj și FCSB. Hagi speră ca jucătorii săi să repete evoluțiile de până acum și să rămână neînvins după confruntările cu primele trei clasate din sezonul trecut.

După ce a învins pe CFR Cluj și FCSB cu același scor, 3-1, Farul Constanța se pregătește acum de partida cu Universitatea Craiova, a treia echipă de pe podiumul sezonului trecut și una dintre formațiile care au reprezentat România în cupele europene. „Marinarii” abordează confruntarea de pe prima poziție a clasamentului și speră că își păstreze invincibilitatea și după meciul de luni seară.

„E o săptămână europeană. Jucăm cu toate trei echipele din Europa. Așa am denumit-o și echipei și dumneavoastră. Două meciuri le-am făcut wow, bine. Acum rămâne să-l facem pe al treilea la Craiova, să mergem în Olteni, s-o dăm cu ei și să vedem care pe care, să vedem care e mai bun. La fel, va fi un meci foarte foarte greu, cu o echipă care are, la fel, foarte mult talent, puternică și din punct de vedere fizic. Să vedem ce va fi”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Încurajați frenetic de un număr mare de suporteri la partida cu FCSB, „marinarii” speră să aibă parte de susținere și în Oltenia.

Câți or fi și sunt sigur că o să vină după noi. Ne iubesc, ne respectă și cred eu că și noi îi mulțumim prin rezultatele pe care le facem. Băieții, că până la urmă ei, jucătorii, trebuie să fie iubiți, să simtă această iubire. Eu sunt mai hâșit, nu-i problemă de mine. Că antrenorii astăzi sunt, mâine pleacă. Deci nu e problemă de asta. Important este ca jucătorii să simtă iubirea, pasiunea și dragostea suporterilor. Asta trebuie să simtă și cred că la Constanța, în momentul de față, sunt jucători care sunt idoli. Cred eu că se nasc lucruri frumoase la Constanța”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea etapei cu numărul nouă a Superligii, „marinarii” sunt pe primul loc, cu 18 puncte, în timp ce oltenii sunt doar pe 8, cu 11 puncte.

Universitatea Craiova – Farul Constanța, contând pentru runda a noua, se joacă luni seară, cu începere de la 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233