dobroge.tv

Live

Prezență numeroasă la Cupa „Tomis” la judo

02 septembrie 2022
Publicitate

Peste 150 de judoka reprezentând patru țări și-au anunțat prezența la prima ediție a Cupei „Tomis”, care va avea loc în acest weekend la Constanța. Timp de două zile, aceștia se vor lupta pe tatami în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv N. Rotaru.

Aflați pe litoral unde participă la un stagiu pregătire ce are loc la Venus, aproximativ 150 de judoka din România, dar și alte trei țări, printre care și Ucraina, se vor întrecere în perioada 3-4 septembrie în cadrul primei ediții a Cupei „Tomis” la judo. Întrecerea se adresează sportivilor sub 21 de ani și este organizată de Clubul Sportiv Pantheon Constanța cu sprijinul Primăriei Constanța. Duelurile de pe tatami vor avea loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv N. Rotaru.

Până în acest moment s-au înscris circa 150 de judoka. Vor participa tot așa, din patru țări, cei mai mulți fiind din România. Sperăm să fie un eveniment reușit, pe care am considerat să-l organizăm imediat în terminarea stagiului. Profităm poate și de o prezență așa de masivă la stagiu”, a declarat George Teșeleanu, președintele Clubului Sportiv Pantheon Constanţa.

Eu sunt convins că va fi o competiție frumoasă. E în aer liber, e specială, a început deja să fie un obicei al celor care sunteți aici, care locuiți în zona asta. Mie zona mi se pare extraordinară din punctul de vedere al artelor marțiale, care încet-încet strânge din ce în ce mai mulți oameni care se preocupă de treaba asta, care înțeleg fenomenul, care vor să facă. Este extraordinar. Felicitări celor care locuiți aici în zonă și care faceți niște lucruri deosebite”, a declarat sensei Florentin Marinescu.

Începând de marți, aproape 500 de sportivi reprezentând patru țări se pregătesc la Venus, în cadrul celei de-a șasea ediții a stagiului internaţional „Pantheon Judo Stage Randori&Kata”, organizat de către Clubul Sportiv Pantheon Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233