dobroge.tv

Live

Farul a dat lovitura în Ardeal

29 august 2022
Publicitate

Farul Constanța a dat lovitura în Ardeal. „Marinarii” au învins aseară campioana României, CFR Cluj, chiar în Gruia, cu scorul de 3-1, și se mențin pe prima poziție în clasamentul Superligii. Cu 15 puncte acumulate în 7 etape, elevii lui Gheorghe Hagi sunt neînvinși în campionat și se pregătesc acum pentru confruntarea de miercuri, cu FCSB.

Prima repriză a derby-ului etapei a șaptea a Superligii la fotbal, dintre Farul Constanța și CFR Cluj, s-a desfășurat într-un ritm nebun. Ardelenii au înscris primii în minutul 6 prin Malele, însă golul a fost anulat după consultarea VAR-ului. El avea să deschidă totuși scorul patru minute mai târziu, din lovitură de la 11. Pitu a restabilit egalitatea și a bifat primul gol pentru Farul cu zece minute înaintea pauzei, însă din nou după consultarea VAR-ului.

La revenirea de la cabine Hagi a mutat foarte inspirat și l-a trimis în teren pe Louis Munteanu. Atacantul a profitat din plin de șansa oferită și și-a trecut în cont o dublă, aducând totodată și primul succes al lui Hagi în fața lui Petrescu după foarte mult timp.

S-a încheiat 3-1 pentru „marinari”, care rămân neînvinși în acest start de campionat și se mențin pe primul loc al clasamentului Superligii la fotbal.

Mă bucur foarte tare că am câștigat, pentru că asta, în fața unei campioane și în deplasare, îți dă o încredere foarte mare și ușor-ușor, mental, echipa crește, arată bine pentru că, ca și în meciul trecut, am început cu 1-0 la adversar și am revenit, am făcut și am terminat meciul foarte bine. Felicitări tuturor jucătorilor, în special Louis Munteanu, în special Sârbu, care a jucat pentru prima oară fundaș dreapta titular”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După CFR, seria meciurilor de foc continuă pentru Farul Constanța. „Marinarii” vor întâlni miercuri seară pe FCSB, la Ovidiu, în cadrul etapei cu numărul 8 a Superligii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233