dobroge.tv

Live

Tomitanii termină campionatul pe locul cinci

Tomitanii termină campionatul pe locul cinci
07 septembrie 2020
Publicitate

Tomitanii Constanța a reușit să salveze un sezon complet ratat în ultimul meci din campionat. Cu înfrângeri pe linie în sezonul regulat al SuperLigii, rugbyștii constănțeni au câștigat exact atunci când a trebuit, în barajul pentru clasament, contra celor de la Universitatea Cluj.

Învinse în meciurile de baraj pentru calificarea în semifinalele SuperLigii de rugby, Universitatea Cluj și Tomitanii Constanța au disputat în weekend meciul de clasament, pentru stabilirea ierarhiei la finalul acestui sezon competițional. 

Infuzia de jucători din această vară a dus la o creștere vizibilă în jocul formației de pe litoral, care a dat tonul confruntării de pe stadionul Iuliu Hațieganu din Cluj încă din startul meciului. 

Constănțenii, deși evoluau departe de casă, au punctat primii pe tabela de marcaj și au dus scorul în repriza secundă până 24 la 10 în favoarea lor. Abia din acel moment gazdele au ieșit mai mult la joc, pentru a recupera handicapul și a întoarce soarta partidei. Presiunea ardelenilor a făcut ca cei Tomitanii să primească două cartonașe galbene și să evolueze astfel temporar în inferioritate numerică. 

Oaspeții s-au apropiat la doar 4 puncte, însă constănțenii au mai călcat o data pedala de accelerație, astfel că partida s-a încheiat în cele din urmă cu scorul de 29 la 23 pentru Tomitanii. 

În urma acestui succes, constănțenii au bifat și prima victorie din această ediție a Super Ligii de rugby, însă una care i-a adus loc 5 în ierarhia finală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233