dobroge.tv

Live

CSM Constanța nu se teme de Chambery

24 august 2022
Publicitate

Echipa de handbal masculin a lui CSM Constanța a debutat cu o victorie în Liga Națională, însă greul de abia acum vine. Elevii lui George Buricea n-au deloc timp să se bucure de succes pentru că urmează duelul cu Chambery, din EHF European League. Chiar dacă pornesc cu șansa a doua, constănțenii speră să producă surpriza și să facă pasul în faza următoare a competiției.

Un meci extraordinar. Este altceva. Și am dori. Chambery, ca un exemplu, i-a bătut pe Paris un gol acasă la Chambery. Va fi cu totul altceva dar, acolo, la fel, într-o sală cu aer condiționat și în alte condiții. Acela va fi un meci de totală altă factură. Un meci de Europa, o dublă manșă, contează orice gol. Veți vedea ceva frumos. Nu știu cum va fi pe data de 3 septembrie la noi aici, dar măcar noi am avut un meci în aceste condiții. Să-i văd pe ei cum se pun în mână”, a declarat George Buricea, antrenor CSM Constanța.

„Cantonamentul a avut meciuri de pregătire cu echipe foarte puternice, am avut campioana Croației, am avut campioana Sloveniei. Am reușit să jucăm cu echipe foarte puternice. Pentru a ne pregăti cu Chambery, cu stilul lor de joc. Lumea nu prea ne dă șanse, e normal, dar noi o să ne jucăm șansa până la final pentru că i-am urmărit și nu sunt mult peste noi. Avem o șansă foarte mare, returul fiind aici”, a declarat Daniel Susanu, CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233