dobroge.tv

Live

Farul a revenit pe primul loc

23 august 2022
Publicitate

Farul Constanța a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii. „Marinarii” s-au impus seara trecută la Ovidiu contra celor de la FC Voluntari cu scorul de 2-1, după ce la pauză erau conduși de ilfoveni cu 1-0. Denis Alibec a fost desemnat omul meciului și a marcat primul său gol de la revenirea în tricoul Farului.

Farul Constanța a început în atac partida cu FC Voluntari, însă cei care au înscris au fost ilfovenii. Matricardi a deviat în poartă șutul trimis de Florea, la mijlocul primei reprize, și a stabilit scorul primei reprize. „Marinarii” au revenit mult mai montați de la cabine, iar acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj. După doar câteva secunde scurse din actul secund, Denis Alibec a expediat un șut de la distanță care l-a învins pe Mihai Popa. Atacantul Farului a fost aproape de dublă după doar trei minute, însă de data aceasta mingea a lovit bara. Golul victoriei a fost marcat în minutul 78 de Larie, din lovitură de pedeapsă, după un henț în careu comis de Armaș.

S-a încheiat 2-1 pentru Farul, rezultat în urma căruia „marinarii” au urcat pe primul loc al clasamentului în Superliga de fotbal.

Parcă e mai frumos să câștigi meciul așa, decât să-l câștigi 2-0, 3-0, să domini de la început până la sfârșit. În genul acesta de momente, cred eu, că echipa a reacționat foarte bine, după o repriză modestă. Am vorbit la pauză, am făcut niște schimbări, dar nu cred că doar schimbările, ci spiritul și talentul pe care le are echipa pentru că, până la urmă, vorbim de talent și, cred eu, am reacționat foarte bine”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Am întâlnit o echipă foarte bună, puternică. Am reușit să marcăm însă, după pauză, am intrat la pauză cu un gol avans și am ieșit de pe teren la egalitate. Am primit un gol foarte rapid, am pierdut o minge la 70 de metri de poarta noastră, după care un șut de la 30-35 de metri”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari.

După disputarea a șase partide în actuala ediție de campionat, Farul este lider, cu 12 puncte. Pentru „marinari” urmează însă trei etape de foc, în care vor întâlni primele trei clasate din sezonul trecut: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233