dobroge.tv

Live

Derby de play-off la Ovidiu

22 august 2022
Publicitate

Farul Constanța începe în această seară cea mai grea perioadă din actualul sezon regulat, în care vor întâlni numai formații de play-off-ul sezonului trecut. „Marinarii” primesc în această seară vizita celor de la FC Voluntari, într-un veritabil derby din play-off-ul sezonului trecut. Partida este programată să înceapă pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la ora 19.30.

Farul Constanța începe în această seară una dintre cele mai grele perioade din actuala ediție de campionat. În următoarele cinci runde formația pregătită de Gheorghe Hagi va întâlni numai echipe din play-off-ul sezonului trecut, iar prima dintre acestea este FC Voluntari.

Aflați în prezent pe locul 5 al clasamentului, cu 9 puncte strânse după cinci meciuri disputate în Superligă, „marinarii” speră să mai adauge trei puncte la zestrea de până acum și să revină podium. De asemenea, un eventual succes le-ar asigura un plus la moral înaintea următoarele trei etape, în care vor întâlni pe rând pe FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

După trei egaluri în ultimele trei meciuri, ne dorim și sperăm să obținem victoria. E un meci acasă, cu o echipă care nu s-a schimbat prea mult de anul trecut, ne cunoaștem foarte bine, am jucat cu ei de atâtea ori. Meciul nu v a fi ușor, dar sperăm să vină și victoria. Ne dorim foarte mult și sperăm să prindem o zi bună și să câștigăm. Meciul va fi greu, adversarul este foarte bine organizat, antrenorul are experiență, un antrenor foarte bun care a făcut extraordinar anul trecut, un lot omogen, un lot bine structurat, cu o idee de joc foarte bună”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei, „marinarii” ocupă locul 5 al clasamentului, cu 9 puncte, în timp ce ilfovenii pe locul zece, cu 7 puncte.

Farul Constanța – FC Voluntari, partidă ce contează pentru etapa a șasea a Superligii, se joacă Stadionul Central al „Academiei Hagi” de la Ovidiu, cu începere de la 19.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233