dobroge.tv

Live

HCDS, pas important spre calificare

31 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

HC Dobrogea Sud a luat o opțiune serioasă în privința calificării în turul doi preliminar al EHF European League. Handbaliștii constănțeni au câștigat în weekend la diferență de opt goluri meciul tur cu rușii de la HC Victor și se pregătesc acum de partida din Rusia, care este programată duminică.

După aproape șase luni de la ultimul meci oficial disputat în acest an, HC Dobrogea Sud a debutat în noul sezon competițional cu un meci în cupele europene, în primul tur preliminar al EHF European League. Adversarii constănțenilor au fost rușii de la HC Victor, formație care a terminat pe locul doi în campionatul Rusiei. 

Anunțată drept o partidă extrem de dificilă, confruntarea din Sala Sporturilor din Constanța a fost la discreția elevilor lui Djordjie Cirkovic. Dacă la pauză avansul de pe tabelă a fost de doar 3 goluri, scor 11 la 8, în actul secund constănțenii s-au distanțat până la 11 goluri. Un mare merit în acest sens l-a avut și Ionuț Iancu, portarul HCDS-ului fiind aproape de nebătut la atacurile rușilor. S-a încheiat în cele din urmă 26 la 18 pentru formația constănțeană, care are acum prima șansă la calificarea în turul doi preliminar al EHF European League. 

Totul se va decide la finalul acestei săptămâni, duminică, atunci când este programat meciul retur, de data asta în Rusia. Rămâne de văzut dacă avantajul de 8 goluri obținut la Constanța va fi suficient pentru HCDS încât să-i asigure calificarea în turul al doilea, în cazul unei înfrângeri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233