dobroge.tv

Live

HCDS, gata de startul în European League

29 august 2020
Publicitate

HC Dobrogea numără orele până la debutul oficial în noul sezon competițional. Constănțenii încep tare, cu un meci în primul tur preliminar al EHF European League, contra rușilor de la HC Victor.

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud vor fi primi sportivi constănțeni care vor disputa un meci oficial în spațiu închis după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. 

Elevii lui Djordjie Cirkovic au parte de un test extrem de greu încă de la debutul în noul sezon competițional, cu o partidă contând pentru primul tur preliminar al EHF European League. La Constanța vin rușii de la HC Victor, o formație relativ tânără, ca și în cazul lui HCDS, dar și cu ambiții la fel de mari în handbalul masculin european. Echipa antrenată de Sergey Klenov a încheiat pe locul secund ultima ediție de campionat și a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Challenge. 

„Dubla” cu CSM București, adversarul pe care urma să îl întâlnească, nu s-a mai putut însă disputa din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiții, misiunea constănțenilor nu se anunță una ușoară, mai ales că meciul decisiv pentru calificare se va juca pe 6 septembrie, la Rostov pe Don. 

Pentru a echilibra raportul de forte din teren, antrenorul Djordje Cirkovic se va baza și pe serviciile veteranului George Buricea care speră să contribuie cu experiența sa uriașă și în acest sezon. 

Meciul, programat sâmbătă seară, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor din Constanța, se va juca fără spectatori și se vor respecta condițiile speciale impuse de autorități pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233